.:Vigrid Forsiden:.

Jødesleikende Damage Control i Naziposten
12. august 2017

Lysglimt Johansen og Alliansen "Guilty by Association"

============ Original Message ============
Sent: Sat, 12 Aug 2017 18:45:54 +0200
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: eottosen@nlm.no, hbo@nlm.no, hskaar@nlm.no, klid@nlm.no, ksolvang@nlm.no, oasland@nlm.no, ofroysa@nlm.no, harald.stanghelle@aftenposten.no, trine.eilertsen@aftenposten.no, sarah.sorheim@aftenposten.no, tone.tveoy.strom-gundersen@aftenposten.no

Subject: Damage Control for jødene

Til kristenzombie Espen Ottosen, ledere i NLM og Aftenposten

Vedrørende Ottosens artikkel i Aftenposten i går med overskriften "Konspirasjonsteorienes pris er mistillit"

Ja, Espen, Det var sannelig rette ræva som feis om konspirasjonsteorier. Kristendommen er en av de største og absolutt mest skadelige konspirasjonsteorier som noensinne har eksistert. Oppfunnet og spredd av Jødene som ledd i ødelegging av Romerriket og hersketeknikk over naive hjernedøde kristenzombier ødelagt av den sorte åndspesten (Kristendommen).

Nå er det jo lett å se at artikkelen din har et skarpere og mer aggressivt mål enn generelt pisspreik om konspiteorier. Artikkelen inneholder kun et navn som kobles opp som "Guilty by Association" og det er navnet til partileder Hans Lysglimt Johansen i Alliansen. Lysglimt har vært ute og satt fokus på "Holocaust-narrativet" som hersketeknikk og sagt noen sannhetens ord om jødenes makt i samfunnet. Meget betimelig. begge deler, men akk så altfor mildt i uttrykksformen.

HoloCa$h er det rette navnet på løgnen om de 6 millioner jøder som gikk som røyk gjennom skorsteienene og gjenoppsto i Bronx i New York, Miami, Sydney, Los Angels, Buenos Aires, Oslo og andre byer rundt om. Bildet du bruker øverst i artikkelen, Espen, beviser at HoloCa$h-løgnen er akkurat det, men siden hjernen din er så preget av jødedyrkende sort åndspest fatter du vel ikke det. La meg derfor legge det lille faktumet ut for deg: I følge HoloCa$h-løgnen ble samtlige barn gasset ved ankomst til Auschwitz. Samtlige. Uten unntak. Resten av de ankomne ble drept eller arbeidet ihjel. Ingen skulle overleve så de siste arbeidsdyktige ble ført i en "dødsmarsj" (Hahahaha) ut fra Auschwitz til sikkerhet i Vesten så sovjeterne ikke skulle få dem som arbeidskraft. Krevd av de vest-allierte.

Da tyskerne evakuerte leiren uten kamp fant sovjeterne den 27. januar 1945 at tyskerne hadde etterlatt mellom 7.000 og 10.000 internerte siden de var for syke og svake til å tåle marsjen til nærmeste jernbanestasjon. Blant de tusener som var igjen var det minst 600 barn. Noen av de velfødde jødebarna er det du viser bilde av i artikkelen din.

Du fremstår, Espen, som et hatefullt og jødesleikende redskap for HoloCa$h-mafiaen i Norge og jødene bak den.

Jeg utfordrer deg derfor, Espen, til åpen og direkte debatt om HoloCa$h-industriens løgner. Tar du ikke utfordringen får du i all anstendighets navn holde kjeften din om temaet!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)