.:Vigrid Forsiden:.

Aftenposten - Fake Nazi News om Russland og Krim
26. mars 2017

Novorussiske ofre for Nazikrigen mot Russland - Norsk media støtter det

----- Original Message -----
Sent: mar, 25 at 21:17
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: per.kristian.aale@aftenposten.no

Subject: Fake News om Russland og Krim

Til nazipropagandist Per Kristian Aale i Naziposten (Aftenposten)

Vedrørende din artikkel i går med tittelen "Diktatoren holder verdens lengste taler, men da han ville skattlegge arbeidsledige, ble folk rasende."

I setningen "Lukasjenko har forsøkt å forbedre forholdet til Vesten etter at Russland invaderte Krim og deretter annekterte den ukrainske halvøya." presenterer du deg som en nazipropagandist av verste og mest krigskåte og hatefulle slaget. Å påstå at Russland invaderte Krim (i 2014) er en ren løgn. Det samme er påstanden om at Russland (våren 2014) annekterte halvøya.

Sannheten er at befolkningen i republikken Krim våren 2014 gjennom folkeavstemming med høyt fremmøte og et overveldende flertall på rundt 97% stemte for løsrivelse fra Ukraina og søknad om opptak i Den Russiske Føderasjon. Dette er demokrati av beste klasse og bør danne presedens for andre deler av den jødestyrte nazistaten Ukraina hvor regimet i Kiev fører krig mot alt de definerer som Russisk. En krig som dessverre støttes aktivt av Nazi-regimet og Nazi-media i Norge. Dine påstander er løgner av typen "Fake Nazi News".

Denne løgnen er lansert av NAZi-alliansen og alle som bruker den er aktive propagandister for Nazistene og deres totale og hybride sivilisasjonskrig mot Russland og den russiske verden enten de er seg det bevisst eller ikke. En angrepskrig som allerede har medført over 10.000 drepte og et mangedoblet antall sårede Novorussere. To millioner Ukrainarussere flyktet fra Ukraina grunnet den jødestyrte Kievjuntaen og dens nazibataljoners massemord på og terror mot den russiske befolkningen i Ukraina.

Her har du stoff du bør sette deg inn i.

Bruken av ordene "invasjon og annektering" om en prosess som fortjener å kalles et skoleeksempel på hvorledes demokrati skal gjennomføres viser en nazistisk holdning du bør bearbeide både hos deg selv og kollegene i Aftenposten. Så sant du da ikke er en av disse hatefulle og russophobiske nazikrigshisserne som heller vil ha storkrig i Europa enn demokrati og fred.

Skulle du eller andre nazipropagandister i Aftenposten ønske å ta debatten med meg om temaet på åpent og direktesendt TV stiller jeg med glede opp. Dere vil bli knust!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)