.:Vigrid Forsiden:.

HoloCa$h-løgnene er NAZIstenes (NAto-ZIonistenes) maktgrunnlag

----- Original Message -----
From: "Tore W. Tvedt"
To: john.arne.markussen@dagbladet.no; kmj@dagbladet.no
Cc: guri.hjeltnes@hlsenteret.no
Subject: Fwd: Babij Jar
Date: 01.10.2016, 21:12

Til Dagbladet's redaktør og Vaktsjef med kopi til Guro Hjeltnes i Hat- og Løgnsenteret.

Det burde være under en avis sin verdighet å la HoloCa$h-industriens propagandister slippe til i spaltene med den løgnbaserte hatpropagandaen sin for en av verdens største økonomiske svindelforetak uten motforestillinger slik som i denne artikkelen om Babij Jar (Bestemorskløften) i Ukraina.

Jeg utfordrer derfor Dagbladet til å arrangere en åpen og uredigert TV-debatt hvor dere kan stille med propagandister fra Hat- og Løgnsenteret med tema WW2, HoloCa$h (løgnen om de 6 millioner) og Holocaust som betyr brennoffer og står for den millionen sivile tyskere som ble myrdet bevisst og målrettet med industrielle metoder, hvorav brannorkaner var sentralt. Sammen med andre sivile tyskere som ble myrdet i folkemordet på det tyske folk i forbindelse med WW2 dreier det seg om over 6 millioner. De vil bli knust.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

-------- Beginning of forwarded message--------

----- Original Message -----
From: "Tore W. Tvedt"
To: per.anders.johansen@aftenposten.no; 2286@aftenposten.no
Subject: Babij Jar
Date: 30.09.2016, 06:38

Til nazipropagandist Per A. Johansen i naziblekka Aftenposten.

Vedrørende din i artikkel om Babij Jar-løgnen i Aftenposten i går, den 29.september 2016.

Løgnen om de forskjellige påståtte massakrene av jøder og andre i Babij Jar under den 2. verdenskrig er akkurat det: Løgner. Disse løgnene er en del av det løgnsystemet som til sammen danner grunnlaget for den jødiske HoloCa$h-industri-mafiaen Aftenposten er en ihuga propagandist for. Dette er NAto-ZIonistisk (NAZIstisk) løgnpropaganda av verste slaget for å avlede fra seierherrens egne krigsforbrytelser, folkemord og masseutryddelser.

Her er en oppklarende kort artikkel om Babij Jar du, Per Anders, bør ta deg tid til å lese innimellom den kontinuerlige antirussiske hatpropagandaen du ellers beskjeftiger deg med på vegne av NAZI-alliansens aggressive og hybride sivilisasjonskrig mot det russiske folk.

Både du og Aftenposten burde skamme dere over å brukes på denne måten som frontkjempere mot demokrati, folkenes rett til selvbestemmelse og frihet. Jeg utfordrer deg og naziblekka du skriver for til åpen og hard debatt både om HoloCa$h-løgnene dere serverer og sivilisasjonskrigen mot Russland.

Men dere er vel for feige til å ta utfordringen, slik nazipropagandister gjerne er.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

457 78 510

"Mail slutt".

Støtt Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)