.:Vigrid Forsiden:.

Jan Egeland som historieløs nazipropagandist

----- Original Message -----
From: "Tore W. Tvedt"
To: alf.ole.ask@aftenposten.no, 2286@aftenposten.no, jan.egeland@uis.no, jan.egeland@nrc.no, nrc@nrc.no, info@nrc.no
Subject: Historieløst fra Egeland
Date: Mon, 26 Sep 2016 05:56:40 -0700

Til Til NAZIpropagandistene Alf Ole Ask i Aftenposten og Jan Egeland i Flyktninghjelpen.

Ordet Nazi er den moderne og aktuelle betydningen for NAto-ZIonisme. En betegnelse jeg vil si passer bra på begge utifra hva dere sammen har prestert i denne artikkelen i Aftenposten i dag, den 26. september 2016, med tittelen "Jan Egeland: - Bombingen av sivile i Syria setter respekten folkeretten i krig mer enn 100 år tilbake"

Når generalsekretær i Flyktninghjelpen, Jan Egeland, i artikkelen sier ovennevnte gjør han det klart at han enten er komplett uvitende om Anglozionistenes industrielle folkemord på rundt 1 million sivile tyskere gjennom sin massebombing av tyske byer under den 2. verdenskrig eller er en simpel løgnpropagandist for dagens Anglozionistiske folkemorderes krigsagenda i Syria.

Her er et eksempel fra Anglozionistenes barbariske krigføring direkte og planlagt rettet mot rene sivile mål i Tyskland under den 2. verdenskrig: "Folkemord i Hamburg - juli 1943".

Flyktninghjelpen fremstår med dettes om en vanlig NGO som brukes aktivt i AngloNazienes verdensomspennende hybride sivilisasjonskrig for "Full Spectrum Dominance".

Skulle dere, Ask og/eller Egeland, være uenige i mailens innhold er dere velkomne til å kontakte meg for en debatt om temaet. Dere vil bli knust som de usle nazipropagandistene dere fremstår som.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

457 78 510

"Mail slutt".

Støtt Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)