.:Vigrid Forsiden:.

Nazipropaganda i Aftenposten (Naziposten)

Nazi-Jens kvalifiserer seg for toppjobben i NAZI-alliansen

----- Original Message -----
From: "Tore W. Tvedt"
To: bsk@aftenposten.no, Knut.Vikor@uib.no
Subject: Grov løgn eller uvitenhet
Date: Wed, 18 May 2016 02:53:42 -0700

Vedrørende artikkel i Aftenposten i dag, 18/5-16, med tittel  "Norge bombet landet for å hjelpe folket. Nå lever de under et terrorregime."

Make til  ignorans og uvitenhet må vi lete lenge etter når man påstår at Nazi-alliansen på vegne av dens Anglozionistiske Herrefolk bombet Libya tilbake til steinalderen. Norge var fremst i bombekøen og slapp flest bomber av alle Nazilandene slik at Nazi-Jens skulle bli kvalifisert for toppjobben i NAZI-alliansen og føre den i Anglozionistenes hybride sivilisasjonskrig mot Russland og Kina.  Litt om geopolitikken bak Nazibombingen av Libya.

Nazi-Jens fikk etter denne slaktingen og folkerettsstridige ødeleggelsen av Libya tilnavnet "Slakteren fra Libya".

At Nazipostens propagandister mangler kunnskap og fungerer som rene nazipropagandister er jobben deres, men professor ved UIB, Knut S. Vikør, burde holde seg for god til å gi kredibilitet til Nazipostens hatpropaganda som kun har til formål å tjene Anglozionistiske krigsinteresser.  Litt om Det Anglozionistiske Imperiets globale erobringskrig

Vi i Vigrid utfordrer både Knut S. Vikør ved UIB og Bjørn S. Kristiansen til åpen debatt om NAZI-alliansens folkerettsstridige folkemord i Libya, motivene bak det og konsekvensene videre.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

457 78 510

"Mail slutt".

Kjemp for Nordisk Sivilisasjon i Vigrid eller dø som en feiging!!!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)