.:Vigrid Forsiden:.

ABC Nyheter sprer krigsmantraet til NAZI-alliansen
30. april 2017

Übermensch-ideologi bak nazimedias russophobi

----- Original Message -----
Sent: 22.04.2017, 19:07
From: "Tore W. Tvedt"
To: tor.strand@startsiden.no
Cc: post@tankesmienagenda.no; marte@tankesmienagenda.no; kaia@tankesmienagenda.no; heidi@tankesmienagenda.no tips@abcnyheter.no

Subject: Nazimantra sentralt i krigshissingen mot Russland

Til ABC Nyheter ved Tor Strand med kopi til ledelsen i Agenda

Vedrørende artikkel i ABC Nyheter i dag med tittelen: "Høyrepopulister knytter bånd til Putin".

Artikkelen som sådan er uinteressant, men når forfatter, Kjell Arild Nilsen, kommer med det vanlige russophobiske nazimantraet om ".....ser ut til å støtte Russlands erobring av Krim og Øst-Ukraina gjennom....."  som sin egen mening bidrar han til å rettferdiggjøre de høyreekstreme nazikreftene i USA og Europa sin aktive og militære angrepskrig mot den russiske sivilisasjon. Enten må Kjell Arild være direkte hjernevasket inn i den gjeldende nazidoktrinen om at makteliten i Det Anglozionistiske Imperiet står for en unik "Eksepsjonalitet = Übermensch-filosofi" slik at de har rett til å føre angrepskrig mot hvem de vil bare de selv føler at det er riktig.

De tyske lederne ble dømt til døden av Nürnberg-tribunalet og hengt deretter i 1946. Har da hverken ABC Nyheter, Kjell Arild eller propagandaorganisasjonen Agenda lært noe som helst av historien? Eller er det slik at denne gangen har naziideologiens forkjempere vesentlig større militærmakt enn Tyskland hadde i 1941 overfor Russland slik at en storkrig vil bli vunnet lett. Også om den utkjempes med atomvåpen takket være USA sitt rakettskjold i Europa og utplassering av angrepsstyrker langs hele Russlands grense.

Et slikt menneske- og demokratiforaktende syn er tydeligvis årsaken til at dere ikke anerkjenner folkemeningen gjennom valg både på Krim, i Sevastopol og de to Donbassrepublikkene Lugansk og Donetsk. Dette er hatefull nazitenking av verste slaget og vil føre til krig. Forberedelsene er, blant annet takket være dere i det servile norske nazi-propagandaapparatet, kommet så langt at storkrigen virker uunngåelig.

Her har dere noe stoff til ettertanke og læring om NAZI-alliansens sivilisasjonskrig mot Russland basert på Det Anglozionistiske Imperiets quest for globalt enevelde.

Vi som har arbeidet for fred i Europa gjennom lengre tid håper bare at bombene og rakettene som sendes vår vei blir adressert til dere som har propagandert for denne krigen.

Skulle dere være uenige i noe i denne mailen tar jeg gjerne debatten åpent og direkte i det offentlige rom. Våger dere ikke det så bør dere holde kjeften deres med denne krigshissende nazipropagandaen dere bedriver.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet mot Fake Nazi News-media!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)