.:Vigrid Forsiden:.

Ny runde med HoloCa$h-propaganda - Anne Frank om igjen
18. januar 2017

VG ukritisk om "Anne Frank"-dikt datert 18. mars 1942
fra VG den 23. november 2016

Det såkalte "Anne Frank"-diktet som i vinter ble solgt på auskjon til en ukjent for over 1 million NOK er datert 18. mars 1942 og signert av "Anne Frank". Media har i senere tid væt fulle av artikler om Anne Frank så det er tydelig at interessen for HoloCa$h-løgnene må friskes opp igjen. Det skjer forøvrig kontinuerlig. Vi ser derfor ikke bort fra at dette salget var fiktivt og at den reelle kjøperen fikk det for atskillig mindre på bakrommet.

Merk dere håndskriften på diktet.

VG med prøve fra Anne Frank's dagbok 10. oktober 1942
fra VG den 31. mars 2015

La oss først bare se på håndskriften de to skriftene er skrevet med. Er det ikke vel påfallende at det øverste med skjønnskrift og modent innhold er skrevet over et halvt år før det ubehjelpelige småjente-notatet? Jo, ikke bare påfallende, men det beviser i seg selv at hele Anne Frank-eventyret kun er et eventyr for hjernevaskede jødesleikere uten evne til selvstendig tenking. Tydeligvis en karakteristikk som passer på norske storavis-propagandister også.

Vigrid-atikkel om Anne Frank-løgnene

Bildet er en skjermdump fra den øverste VG-artikkelen med undertekst at Anne døde i mai 1945. Det er en viss sannsynlighet for at hun gjorde det, men den største sannsynligheten er at hun døde ummiddelbart etter at engelskmennene overtok leiren uten kamp rundt den 12.-14. april 1945. Årsaken til det er at den tyfusepidemien de tyske mannskapene holdt i sjakk brøt ut for fullt da englenderne fjernet de tyske pleierne uten at de selv hadde erfaring med epidemibekjempelse. Det ble katastrofalt for alle de som hadde overlevd krigen så langt og de døde som fluer.

For HoloCa$h-industrien er dette et sårt punkt og de har gjort alt i deres makt for å få folk til å tro at Anne døde under tysk ledelse av leiren og ikke engelsk. Uansett var det Anglozionistene sin folkerettsstridige krigsførsel mot det sivile tyske samfunn som førte til totalt sammenbrudd og epidemier vinteren og våren 1944/45.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)