.:Hovedsiden:.

Jødene og den første verdenskrig (Balfour-deklarasjonen)

Den første verdenskrigen raser på Vestfronten i en stillingskrig verden aldri har sett maken til. England har store problemer med å holde krigen gående på høyt nivå og krigstrettheten brer seg i Frankrike.

En løsning må finnes. I Vest sitter U$A og hjelper de vestallierte fordekt, men president Wilson ble valgt på slagordet "U$A ute av krigen". På Østfronten er Tyskland i ferd med å få et overtak og vil kunne overføre store styrker til Vestfronten.

Da griper den engelske utenriksminister Balfour inn med en erklæring om at jødene skal få sitt Israel i Palestina hvis de får U$A inn i krigen på de alliertes side. Det lykkes og resten er kjent historie. Og USA gikk over fra U$A til Jew$A. Jødene gir fullt fanden i at noen millioner hvite ikke-jøder må dø for at de skal få Palestina. Og millionene døde. Og millioner har dødd siden fordi jødene fikk viljen sin.

Den zionistiske verdensmakt må knuses!


Teksten under bildet: "Jødenes løgner og forfalskninger begynte før den andre verdenskrig - Dette bildet var først trykket i "Berliner Lokalanzeiger" 9. juni 1914 og viser seierherrene i et hesteveddeløp. Det samme fotoet, men nå med retusjert bakgrunn, ble senere trykket av den russiske avisen "Wes Mir". Nå var tittelen "De tyske tyvene fra Warsawa" og underteksten "En gruppe tyske plyndrere med hendene fulle av tyvegods"".


1. Verdenskrig - Den tyske generalstab

Hatpropagandaen mot Tyskland i forrige århundrede var så enorm at det riktige er å si at det som kalles den første og andre verdenskrig heller bør hete "30-års-krigen for å knuse Tyskland". Det stoppet ikke i 1945, men i årene etter krigen ble 17 millioner tyskere fordrevet og flere millioner drept. Tyskland er fremdeles et zionistokkupert land hvor Jew$A alene holder rundt 80.000 okkupasjonssoldater. Det jødiske sentralrådet i Tyskland dirigerer politikken Kansleren skal følge.

Teksten på bildet over: "De jødiske løgner og forfalskninger startet lenge før den andre verdenskrig - Originalbildet til venstre viser de tyske lederne Hindenburg, Keiser Wilhelm II og Ludendorff mens de diskuterer militære kart i det tyske hovedkvarteret. Den franske avisen "Les Annales" av 27. januar 1918 retusjerte inn et kart over Balkan og deler av Russland for å vise tyskernes erobringsplaner. De gjorde også ansiktene mere dystre og brutale".

Tyskland er Europas offernasjon!


Falskt foto fra den 1. verdenskrig

En svært så viktig del av enhver krig er propaganda. Har man intet stygt å si om fienden så forfalsker og lyver man i stedet. Den som følger med på det zionistiske Imperiet sine aggresjonskriger i dag kan bli kvalm av all falskheten og løgnene aggressorene tar i bruk.

Det landet som har vært mest utsatt for jødenes og zionistenes løgner er Tyskland og da tenker vi ikke bare på HoloCa$h-løgnene og andre hatefulle fantasifostre fra den 2. verdenskrig. Bildet over til venstre ble brukt av Russland under 1. verdenskrig og ble tekstet som bevis på tyske grusomheter i Polen. Til høyre på montasjen over ser vi originalbildet som er fra Odessa i 1905 med teksten: "Ofre for gjengkrig i Odessa". Hvilket vil si at de sannsynligvis er ofre for den jødiske mafiaen. Odessa var jødeby nr 1 i Russland og sto bak mafiaen der.

Bli med oss i kampen for sannhet og rettferdighet!


Oberst Paul von Lettow-Vorbeck - geriljaens mester

Vår kamp for å stoppe den planlagte utryddelsen av oss som folk og rase er en total sivil krig innfor rammen av norsk lov. Men et av våre forbilder er et militært geni som var en mester i geriljakrig.