.:Vigrid Forsiden:.

Voldtektsbølge blant ikke-vestlige innvandrere

Ønsker vi et samfunn der kvinner i stadig økende grad må beskytte seg? Ønsker vi at samfunn der voldtekter stadig blir et større problem? Begynner innvandringen å koste mer enn den smaker?

Mange norske kvinner har fått ødelagt livene sine grunnet hensynsløse innvandrere. Hvert eneste år blir utallige kvinner voldtatt. 2 av 3 anmeldte voldtektsmenn har ikke-vestlig bakgrunn. I gjengvoldtekter er gjerningsmennene nesten utelukkende av ikke-vestlig opprinnelse. Stadig oftere leser vi om voldtektsmenn som herjer landet og gjør det opprinnelige trygge Norge til et meget farlig sted for våre kvinner å ferdes, spesielt etter mørkets frembrudd.

Den siste tiden er det spesielt Oslo som har fått merke ”voldtektsberikelsen”. Lørdag 14.02.07 ble en 14 år gammel jente voldtatt i en skolegård av to menn med utenlandsk opprinnelse.

I bildet under kan du lese om 10 andre overfallsvoldtekter som nylig har skjedd:

Psykolog Thore Langfeldt ved Institutt for klinisk sexologi og terapi, mener at det for Oslos del er det viktig å se hvem som står bak voldtektene. Er det mange ikke-etniske nordmenn som begår voldtekter, mener Langfeldt dette er et signal om at flere trenger hjelp. Mennesker som kommer fra land der både tortur og mishandling er vanlig, kan ha større tilbøyelighet til å begå voldtekt, sier han i en uttalelse til VG.

Dette kan nok stemme. Men da er det jammen på tide å gjøre noe med saken. Skal våre kvinner måtte lide for at vi skal hjelpe fremmede? Finnes det ikke bedre måter å hjelpe dem på enn å dra dem hit hvor en del bryter ned og ødelegger vårt samfunn? Hvor mange flere kvinner skal måtte lide på grunn av den politikken som føres? Slik vi i Vigrid ser det, er det skammelig av våre politikere å lukke øynene for det negative som innvandring bringer med seg. De er en indirekte årsak til at mange kvinner hvert eneste år får ødelagt livene sine. Det burde de stilles til ansvar for.

Dessverre er det ikke bare politikerne som lukker øynene for et stort problem. Sosialistene i Norge trykker innvandrerne til sitt bryst og viser liten evne til å se problemer knyttet til innvandring. Det blir i stedet snakket om nordmenns fremmedfrykt og manglende forståelse for våre nye landsmenn. Når man da vet at det store flertallet av journalistene er sosialister, er det ikke underlig at media svært ofte unngår å nevne gjerningsmannens opprinnelsesland. På den måten får vi som lesere et feilaktig inntrykk av at innvandrere ikke er mer kriminelle enn nordmenn. Dessverre er det ikke annet å vente i det PK-hysteriet som er i dagens samfunn.

I flere tiår har man snakket om integrering, vi i Vigrid mener det er på høy tid å snakke om deportering. Norge har mer enn nok å ta fatt på av egne problemer. Da er det vanvittig at vi skal pådra oss unødige bekymringer med å ta inn fremmede til landet som bryter ned alt det patriotiske nordmenn har brukt generasjoner på å bygge opp.

Frankrike har fått erfare hvor mye skade innvandring fører med seg og hvordan de ulike kulturene er totalt ødeleggende side ved side. I forsteder der det bor mange innvandrere er det vanlig at kvinner blir slått, mishandlet og voldtatt uten at noen hever et øyebryn. Er det slik det skal bli i vårt kjære Norge om få år?

Av tallene i tabellen under kan man lese at det over hele Europa brer seg en voldtektsbølge der fargede personer er overrepresentert på voldtektsstatistikker i forhold til hvor stor gruppe de er i befolkningen(Tallene er fra 2004).

Brutal voldtekt i Oslo Øst (lille Karachi)

En 11 år gammel norsk småpike ble brutalt voldtatt på Haugerud om kvelden onsdag 29. mars. Småpiken beskriver voldtektsmannen som slank, svarthåret og trolig av pakistansk opprinnelse.

For oss som kjenner forholdene i de delene av landet som er totalt ødelagt av raseblanding og asiatiske og muslimske kulturberikere er det helt som ventet.

Noe annet ville vært forbausende. Kulturberikernes forakt for norske piker er alment kjent.

Denne voldtekten vil ikke bli den siste hvor offeret er en norsk pike og den sadistiske og umoralske voldsutøveren er av muslimsk afro-asiatisk opprinnelse. Tvert imot. Jeg spår at det vil bli flere og flere inntil muslimene med ZOG’s velsignelse har overtatt den absolutte makten her i landet. Da vil sluttspurten gå og voldtekt og drap på nordiskættede nordmenn vil være en del av offisiell norsk politikk. De som reiser seg til motstand vil møte samme skjebne som boerne i 1900, armenerne i 1915, russerne i 1917, tyskerne i 1945-50 (minst 10 millioner drepte.) og hele den hvite verden i dag. Spesielt Serbia, Sør-Afrika og Jew$A.

Så når en ung norsk småpike blir truet ut i et skogholt hvor hun blir avkledd, lagt i bakken med en asiatisk-ættet kulturberiker oppå seg som med vold og under trusler om hevn hvis hun sladrer blir fysisk kulturberiket langt opp i underlivet så er ikke dette noe nytt. Det vil skje igjen. Oftere og oftere. Brutalere og brutalere. Ragnarok er her!

Stå opp og kjemp Hvite Mann og Kvinne. Reis deg og forsvar deg før det er for sent.

Vi i Vigrid tar i mot deg hvis du mener alvor. Er du kun interessert i uforpliktende sutring finnes det nok av andre å gå til. Det samme gjelder hvis du er rusmiddelbruker.

Så kutt øyeblikkelig ut denne forbannete alkoholen, hasjen og feigheten deres og kom til Vigrid. Den neste kan være din egen pike!

Og Leiken går videre på Vigridsvolden

En ung Norsk pike på 17 år fikk plutselig oppleve at dansen på Vigridsvolden ikke er noen dans på roser. En fin sommerkveld for tre år siden var hun idiot nok til å komme i kontakt med fire av Surt’s svarte voldsutøvere fra sentral-Asia. Det ble en dans på hennes private vigridsvold hun aldri vil glemme. Voldtektsvalsen.

Først med den ene asiaten, deretter med den andre asiaten, så med den tredje asiaten og deretter med den fjerde av Surt’s perverse asiatiske horde. Og til slutt tok den første kulturberikeren seg like godt et ekstranummer på piken som ikke lenger var i stand til å røre seg. For litt siden var saken oppe til doms hvor de fire, som alle var av pakistansk opprinnelse, som det så smukt heter, fikk en latterlig lav dom.

Forøvrig helt i tråd med Den Nye Verdens-orden’s (ZOG’s) syn på hvite kvinners verdi. Det hører også med til historien at piken ble gravid, men aborterte heldigvis slik at vi ble forskånet for nok en voldtektsbastard i vårt multikulturelle norske helvete. Vel, moralen i historien overlater jeg til deg selv å formulere, men vil du bli med og organisere det nye nordiske samfunnet som nå er under utvikling vet du hvor du finner oss i Vigrid. Et samfunn hvor det i utgangspunktet ikke vil være mulig å bli utsatt for overgrep av svartletne asiatiske okkupanter.

Hadde nordiske menn eid et minstemål av mannsmot hadde dette aldri skjedd. Så lenge disse tyske frihetskjemperne fremdeles slåss kunne Europa's unge kvinner ferdes trygt.Land

Andel fargede av anmeldte voldtektsmenn

Prosentdel registrerte fremmede

Sverige 75% 11%
Danmark 75% 15%
Finnland 22% 4%
England 65% 20%
Tyskland 60% 13%
Frankrike 80% 23%
Nederland 60% 17%
Belgia 65% 15%To av tre anmeldte er innvandrere

Krever voldtektsdebatt

Brente tenåringsjente til døde

14-åring avhørt etter skolegårdsvoldtekt