.:Hovedsiden:.

D/S Nordnorge torpedert av britisk ubåt

HMS Satyr stille i flatt vann.

Slik så den ut denne havets grå morder som angrep og senket så mange av det britiske mannskapets blodsbrødre i en total krig som la grunnlaget for avslutningen av vårt nordiske folks eksistens her på kloden. En krig som kun tjente interessene til dem som først erklærte den: Den Internasjonale Jødedommen. Nydelige former, slank og elegant og skapt for å gå stille og dypt og med evnen til å levere en dødelig last på lang avstand. Ingen hai har noen gang vært dødeligere og ingen hai har noengang tatt flere liv.

D/S Nordnorge - torpedert av Satyr 24. mars 1944.

Hurtigruten bandt Nord-Norge sammen på en måte som det vanskelig å forstå for oss østlendinger og mere for 60 år siden enn i dag. Den allierte nedslaktingen av den norske hjemmeflåten og kystruten gjorde at nye båter måtte skaffes og settes inn i den livsnødvendige kysttrafikken.

En av disse ekstrabåtene var D/S Nordnorge som var kjøpt inn fra Finland og ombygget i Sarpsborg for å settes inn mellom Trondheim og Finnmark. Så langt kom den ikke. De allierte morderne lå i havflaten og lurte på lettvint bytte som de kunne skryte av i England. Med kun 13 mannskaper ombord har D/S Nordnorge nesten rundet Stadtlandet den 24. mars 1944 da det smeller fra tre torpedoer på en gang i skutesiden.

S-klasse britisk ubåt som Satyr.

11 av mannskapene blir drept med en gang mens de to gjenlevende kastes på vannet. De ble reddet ombord på en fiskeskøyte som kom til etter en halv time og slapp unna med lettere skader. Kapteinen ombord var blandt dem som reddet livet da D/S Barøy, hvor han også var kaptein, ble senket av britiske torpedofly.

Hvem trenger fiender når man har de jødeallierte som venner? Ubåten som sto for udåden var HMS Satyr av S-klassen med kjenningsnr P 214.

Helvete til Sjøs - Alliert Sjøkrig mot Nordmenn