.:Hovedsiden:.

Waffen-SS Plakater

Waffen-SS Belgia

"Erstatningskommando for Waffen-SS". Adressen som følger viser hvor reservestyrkene hadde sitt hovedkvarter i Brussel.

Waffen-SS Frankrike

Tekst på posteren: "Med dine europeiske kamerater - Under SS-tegnet vil du seire". Vervingsplakaten er fransk og appelerer om å slutte seg til den franske Waffen-Grenadier Division nr. 33 der SS "Charlemagne".

Waffen-SS Danmark

"For Danmark! Mot Bolsjevismen!". Den historiske Viking og den moderne danske heltesoldat i Waffen-SS.

Waffen-SS Ukraina

Ukrainsk verveplakat som oppfordrer ukrainerne til å verve seg i den Galisiske Waffen-SS divisjon for å kjempe sammen med sine europeiske brødre.

Waffen-SS Kroatia

Vervingsplakat for Waffen-SS i Kroatia.

Waffen-SS Latvia

Da Tyskland frigjorde de tre baltiske land fra det kommunistiske, jødestyrte morderregime som hadde herjet i landene ønsket befolkningen å bygge egne nasjonale armeer som kunne kjempe sammen med Tyskland på like fot for å knuse kommunismen for godt.

Waffen-SS Nederland

"Nederlendere. Still opp for din ære og samvittighet! - Mot Bolsjevismen. Waffen-SS kaller deg". 50.000 nederlendere fulgte blodets og samvittighetens kall og kjempet i heltehæren mot den jødiske bolsjevismen på Østfronten.

Waffen-SS Norge

"Med Waffen-SS og Den Norske Legion mot den felles fiende....Mot Bolsjevismen". Over 10.000 meldte seg til tjeneste i heltenes hær og tok opp sine forfedres arv og kall. Over 6.000 gjorde fronttjeneste på Østfronten.

Waffen-SS Tyskland

"Akkurat Du!". Plakaten retter seg mot ungdom i Hitler Jugend.