.:Vigrid Forsiden:.

Judeobolsjevikenes massemord i Vinnitsa, Ukraina

Fra venstre av de jødiske massemorderne: Kaganovich, Yagoda, Yezhov og Beria

Den internasjonale jødedommen sto bak bolsjevikenes statskupp i Russland i 1918 og satte straks i gang en Talmudsk- og Torah-basert utrensking av Goyim i millionvis. Den mektigste klanen i kommunistregimet var den jødiske Kaganovitch-klanen hvor lederen Lazar Moisevich fikk tilnavnet "Slakteren av Ukraina" etter massedrapet på 7 millioner ukrainere i form av et kunstig skapt sulteholocaust som fikk navnet Holodomor. Dette foregikk i årene 1932/33. 5 år senere fikk den jødiske kommunistledelsen det for seg igjen at det måtte drepes ukrainere slik at den naturlige ukrainske nasjonalstoltheten ble knekt for godt. Under den jødiske NKVD-sjefen, Henrik Yagoda, og hans to etterfølgere Nikolai Yezhov og Lavrenti Beria ble atter hundretusener ukrainere myrdet. Både Yezhov og Beria var også jøder likesom storparten av NKVD-offiserene deres var det.

Lik fra massegrav i Vinnitsa gravd opp for obduksjon og gransking av internasjonal komite

Under den rolige perioden på Østfronten i mai 1943, etter at de tyske styrkene hadde stoppet sovjeterne ved Charkow og før de selv angrep ved Kursk, oppholdt det seg tyske styrker i byen Vinnitsa i Ukraina. De ble da fortalt av ukrainerne i byen om massegraver i byens parker hvor det jødestyrte hemmelige politiet haddde myrdet tusener av ukrainere i årene 1936-38. Tyskerne fikk opprettet en internasjonal granskingskommisjon og satte igang utgraving på de viste stedene. Bildet over er fra en av disse utgravingene hvor likene ligger til identifikasjon av den lokale befolkningen.

Bildene over er hentet fra Kiev-memorial sin side linket til her

Teksten på bildet over til venstre på norsk: "Lik som er gravet opp av massegravene og spredd ut for eksaminasjon av ekspertene og identifikasjon av familiemedlemmer". Teksten på bildet over til høyre på norsk: "Medlemmene av den internasjonale europeiske ekspert-kommisjonen".

Den 15. juli 1943 var kommisjonen ferdig med undersøkelsene sine og signerte undersøkelseskommisjonen. Her er navnene på noen av medlemmene av kommisjonen:

Belgium: Dr. Soenen, professor of anatomy at the Ghent University.
Bulgaria: Dr. Mikhailov, chief medical doctor, Institute of Forensic Medicine, Sofia University.
Italy: Dr. Cazzaniga, professor of forensic medicine, University of Milan.
Netherlands: Dr. der Poorten, pro-rector of the Institute of Pathological Anatomy, Amsterdam University.
Romania: Dr. Birkle, forensic medical expert from the Ministry of Justice, chief medical doctor and professor
            at the Institute of Forensic Medicine and Criminology, Bucharest.
Slovakia: Dr. Krsek, professor of forensic medicine and director of the Institute of Forensic Medicine at
            the University of Bratislava.
Hungary: Dr. Orsos, professor of forensic medicine and criminology at Budapest University.
Finland: Dr. Pesonen, professor of anatomy at University of Helsinki.
France: Dr. Duvoir, professor of forensic medicine at the University of Paris.
Croatia: Dr. Ljudevit Jurak, professor of pathological anatomy at University of Zagreb.
Sweden: Dr. Hagqvist, professor of anatomy at the Carolingian Medical Institute in Stockholm.
German Reich: Dr. Wegner, head of the Department of Health
German Reich: Dr. Schrader, head of the German Society of Forensic Medicine and Criminology.

Over ser vi kommisjonen i arbeide med en del oppgravde lik i forgrunnen

Bildene over er hentet fra Kiev-memorial sin side linket til her

Teksten på bildet over til venstre på norsk: "Dødens tau. Slik ble de henrettedes hender bundet sammen". De drepte hadde fått hendene sammenbundet bak på ryggen og ble skutt i bakhodet med pistol. Teksten på bildet over til høyre på norsk: "Legene Doroshenko og Kalinin undersøker et lik".

Til venstre er oppgravde lik mens sørgende slektninger av de myrdete er til høyre

Bare i en av massegravene fant tyskerne over 9.000 lik. Da kommisjonen var ferdig med arbeidet sitt ble likene igjen begravd under en verdig seremoni ledet av ukrainske ortodokse prester foran en stor samling av familie og andre ukrainere fra Vinnitsa.Kort video om Vinnitsa på tysk

Videoen over er tydeligvis hentet fra en tysk ukesrevy sommeren 1943. Her er min frie oversettelse til norsk: "Etter oppklaringen av det fryktelige massemordet i Katyn er det nå funnet en ny grusomhet begått av de jødiske bandittene i GPU(NKVD) ved den ukrainske byen Vinnitsa. Tusener av ukrainske arbeidere og bønder falt her som offer for den bolsjevistiske blodterror. Befolkningen ga også her verdifulle opplysninger til de ansvarlige for undersøkelsen som hjelp til å oppklare disse grufulle mordene". Vi er kommet til sekund 26 og det er en pause i praten og kun musikk. Ved sekund 36 er talen tilbake: "Tallrike lik ble identifisert på bakgrunn av brev, papirer og bruksgjenstander". Her blir det pause i talen mellom sekund 40 og sekund 50. Fortsettelse av talen: "Levningene av de myrdete ukrainerne ble lagt i en fellesgrav under en verdig seremoni". Pause igjen mellom sekund 56 og minutt 1.05. Deretter: "Vinnitsa er ved siden av Katyn en ny skjendselsdåd utført av den jødisk-bolsjevistiske mordlyst og blodtørst".