.:Vigrid Forsiden:.

Helter

Skrevet av Varg Vikernes den 13. juli 2013 for Thuleanperspective
Dette er artikkelen som fikk Varg arrestert for tankeforbrytelser i Frankrike
Oversatt til norsk av en Vigrid-medhjelper

Helter

Helt siden jeg kan minnes har jeg alltid vært hva jeg liker å kalle en håpløs romantiker. En klassisk romantiker som har drømt om å utføre heltegjerninger. Da det ikke lenger fins prinsesser som man kan redde fra troll og drager (...!?), har jeg istedet næret et svakt håp om at jeg i det minste én gang i løpet av mitt liv ville få sjansen til å redde noen fra den visse død på en eller annen måte. Jeg håpet at noen ville være i nød, som for eksempel ved et uoppmerksomt øyeblikk foran en buss, bare for at dette skulle gi meg muligheten til å hoppe ut foran bussen og få dyttet vedkommende vekk fra fare. Min egen død var ikke nødvendigvis en del av denne heroiske plan, men så brydde jeg meg aldri om min egen sikkerhet heller. Barn som var fanget midt i en flommende elv, trafikkulykker, fly som stod i brann, unge kvinner som ble forfulgt, ja hva som helst; Jeg var villig til å handle! Vel, jeg følte meg faktisk litt slem fordi jeg gikk rundt og håpet på at noen skulle komme ut for fare og behøve min hjelp, men hvordan kan man bli en helt hvis det ikke finnes noen å redde? Disse tøvete, naive og romantiske drømmene slapp aldri taket på meg. Selv idag er jeg den samme romantiske tosken som håper på en anledning til å hjelpe mennesker som befinner seg i livsfare – og jo flere dess bedre. Faktisk tror jeg at de fleste europeiske menn – hvis de er ærlige nok til å innrømme det – er akkurat lik meg selv på dette området. Den selvoppofrende heroiske mentaliteten er dypt festet i vår psyke. Det er faktisk et ganske typisk karaktertrekk i den europeiske væremåten.

***

På fredag hendte det en ulykke i en forstad av Paris (som for en stor del er befolket av rasefremmede), og flere personer ble lemlestet eller omkom i hendelsen. Noen ble til og med halshugd, antageligvis av løse og flyvende gjenstander i kupéen. Min kone fortalte meg om dette og jeg responderte med å fortelle henne at jeg ikke trodde det var snakk om noen ulykke. Jeg var overbevist om at det måtte ligge sabotasje bak. Den offisielle årsaken som ble oppgitt var at det hele skyldtes de høye temperaturene i Paris (?). Ja særlig... I går aften fortalte det franske (“franske” som i Jødiske) media at “ungdom” (rasefremmede) stod og kastet steiner på brannmennene som strømmet til for å hjelpe de mange skadde passasjerene.

I dag har redningspersonellet gått ut offentlig og sagt at “ungdommene” hadde stått klare og ventet nettopp der toget hadde krasjet. De hadde begynt med å kaste steiner på brannmennene, ambulansepersonellet og politiet for å forhindre dem i å yte hjelp, fordi de enda ikke hadde gjort seg ferdig med å rundstjele passasjerene. De hadde tydeligvis ikke rukket å plyndre alle passasjerene før redningsmannskapene ankom åstedet.

Den “franske” presidenten, jøden Mr. Hollande, og hans sosialistregjering omtalte rapportene om likplyndringen (som var blitt fortalt av redningspersonellet som var vitne til hendelen!) som “rykter” og som skildringer av “isolerte hendelser”. De ser også ut til å være helt uvillige til å innrømme eller ta inn over seg at toget kanskje krasjet fordi noen faktisk ønsket at det skulle skje, og at disse noen faktisk hadde foretatt seg noe for at toget skulle spore av. Som for eksempel den allerede nevnte gjengen med “ungdom” som stod klare til å begå likplyndring straks toget var sporet av.

***

Nå, sett at en europeer hadde angrepet disse likplyndrerne, som for eksempel meg selv om jeg hadde hatt sjansen, for å sørge for at redningspersonellet kunne ta hånd om ofrene, hva tror du da ville ha skjedd med denne hvite mannen? Jo, likplyndrerne ville da, ved hjelp av det jødiske-eide media, blitt beskrevet som “fremmedkulturell ungdom som løp til stedet for å hjelpe de skadde”, og den hvite mannen som angrep dem ville ha blitt fremstilt som “en ond Nazi bølle”, og han ville ha endt opp i fengsel, trolig for resten av sitt liv for å ha begått en “hat forbrytelse”.

Dette er det Europa som våre foreldre har overlatt til oss og våre barn. Vi har ingen rett til beskyttelse fra loven, men loven forhindrer oss også retten til å beskytte oss selv. Vi har et styre som ikke bare nøyer seg med å importere kriminelle ikke-europeere s... en masse, men som også lyver til oss om konsekvensene av deres politikk. “Våre” medier er ikke bedre enn media i Nord Korea, og de tjener kun sine jødiske herrer i statsapparatet, og med forsett ignorer de, gjemmer eller bortforklarer sannheten for folket. Deres eneste formål er å spre anti-europeisk propaganda og å dekke over virkeligheten.

Jeg er så arg, og jeg har vært det i hele dag, og jeg kan bare ikke fatte hvorfor Europa ikke reiser seg opp mot dette. Hva har europeerne lenger å tape? De har allerede tapt sin rett til å leve sine fredelige liv under beskyttelse av loven, sin rett til å tale fritt; de oppfører seg allerede som slaver, arbeider ikke lenger for sine egne interesser, men for jøde-eide banker og jødiske børshaier; valgene våre er en ren vits, så det er ingen politisk mulighet i sikte, og selv om valgene ikke var fikset på forhånd så er mediene helt under jødisk kontroll, så det er ikke noe håp for noe som helst politisk alternativ. Europeere har allerede blitt fratatt sin trygghet; ja de blir ranet selv når de ligger skadd i et krasjet tog i Paris, deres døtre blir regelmessig seksuelt trakassert og risikerer å bli gjengvoldtatt av rasefremmede (det antas at 25% av alle svenske jenter som blir født i dag vil bli voldtatt i løpet av sitt liv), deres sønner blir regelmessig trakassert og slått eller til og med knivstukket på gaten av rasefremmede gjenger, o.s.v. Hva skal til for at de endelig skal si STOPP og gripe til handling for å forandre situasjonen? Hvis vi unnlater vil vi alle bli massakrert, den ene etter den andre, og ingen av oss vil slippe fra denne skjebne.

Ja, ser du; det er det de vil! Å utrydde Europa, alle som en. De hater oss! Det fins intet de hater mer enn Europa og alt som er europeisk, og de vil at alt skal utryddes – og de har jobbet med dette mål for øyet i tusener av år allerede for å forvisse seg om at dette skal oppfylles. Det må stoppes; vi må ta til handling for å ende dette. Før det er for sent.

Hermann kaller Germanerne til våpen

Av opplagte grunner vil jeg ikke oppfordre noen å gripe til ulovligheter for å sette en stopper for dette europeiske folkemord, men det er fremdeles mye du kan gjøre som enda ikke er blitt forbudt. Vær smart, gi dem aldri en unnskyldning for å stramme skruene enda mer. Jeg vil foreslå at du først av alt begynner med å blottlegge dem og deres løgner, og til så mange som mulig – slik jeg gjør på denne bloggen, men også at du gjør det andre steder enn på nettet; i det offentlige rom, i det private blant venner og på så mange andre måter. Du kan for eksempel lage “DestroyZionism.Com” og “ThuleanPerspective.Com” klistremerker og ha dem på bilen din, tal sannheten i alle mulige sammenhenger og til så mange som du kan. Lag brosjyrer og putt dem i postbokser. Skriv “DestroyZionism.Com” og “ThuleanPerspective.Com” på vegger. Hva som helst. Alt hjelper. Elver er laget av mange ørsmå dråper av vann! La oss sammen danne Flommen av Sannhet! La oss vaske vekk deres løgner og rense Europas sinn! La det vaske vekk alle løgnere og svikere, og drukne Dyret en gang for alle.

HailaR WôðanaR!