.:Vigrid Forsiden:.

Ve den Nordiske Kvinne!

Dette ufyselige kampropet gjaller ennå i fiendens rekker og i dag som i går er fienden nøyaktig den samme som vi alltid har kjempet mot. Og bestandig tar fienden oss der det rammer hardest, der vi er svakest.

En av dem som fikk merke jøde-frimurernes ”rettferdige og frie demokratiske” samfunn, var den unge norske jenta på 15 år som ble massevoldtatt for kort tid siden i Drammen. En hel gjeng av våre etter hvert så ”avholdte nye landsmenn” fant det på sin plass å vise henne det fargerike fellesskapet i praksis. Jentas venninner kom seg derimot unna og slapp dette bokstavelig talt intime bekjentskapet.

Politiet forkynner i vanlig stil at de ser ”alvorlig” på den groteske voldtekten, og ”etterforsker” nå denne omtalte okkupantgjengen i Drammen for flere tilfeller av seksuell trakassering av norske ungjenter. Det er faktisk så ”alvorlig” at politiet - med klump i halsen - desverre ser seg nødt til å plassere disse stakkars asiatiske guttene i fengsel noen usle måneder, eller (siden voldsforbryterne er under den kriminelle lavalder) gir dem noen symbolske timers samfunnstjeneste, tilsyn av barnevernet og en sydentur på statens regning. Mer ”alvorlig” er ikke massevoldtekter av norske jenter, og mer verd er altså ikke disse jentene. Så mye for politiets ”lov og orden.”

Når vi vet at vi av nordisk ætt ikke akkurat er populære hos de rasefremmede, og ikke minst hvor forhatte de lyse kvinnene våre er i de fremmedes øyne, er det ikke til å undres over at det begås så mange voldtekter på nordiske kvinner i Europa daglig. Under middelalderen sørget våre evige dødsfiender jødene og deres jødekristne lakeier for å anklage våre kvinner for hekseri, og fikk dem brent levende på bål. Og torturert og avlivet på andre måter. Kanskje så mange som 10 millioner europeiske kvinner led den skjebnen, fordelt på noen titalls tiår. I dag nøyer jødene og jødekristne lakeier seg med å lære våre kvinner hvor fantastisk flott og moderne raseblanding (bastardisering) er; og når ikke det fungerer, er det på plass med den tradisjonelle massevoldtekten.

Slik har det alltid vært. Det er kvinnen som er nøkkelen til rasens evige liv, og det er kvinnen jødesiden lar det gå verst ut over. I dag har ”våre” jødedyrkende politikere åpnet Europa for en vanvittig fremmed innvandring for å knuse den nordiske genpool og i motsetning til andre tidsaldre er nå den nordiske mann pasifisert og ute av stand til å forsvare sine dyrebare kvinner mot Surt’s horder av svartsnuskete afro-asiatiske voldsmenn.

Også for noen få tiår siden ble den forhatte lyse nordiske kvinne voldtatt i forferdelige antall her i Europa, men dengang av jødeallierte militære hærstyrker og bermen som fulgte i deres kjølvann. Da de tre store masseslakterne, deljøden og høygradsfrimureren Roosevelt, deljøden, fylliken og Judasen Churchill og jødenes storslakter Stalin i Sovjet, møttes på Jalta i 1943 formulerte de et program for bastardiseringen og derfor utryddelsen av det nordiske Tyskland. Helt i tråd med Talmud-jødenes planer om verdensherredømmet. Stalin var forøvrig kun en lakei for den mektige jødiske Kaganovich-klanen som i virkeligheten styrte Russland sammen med andre jødiske massemordere.

En russisk general gikk så langt at han fortalte den amerikanske øverstkommanderende over deres flystyrker i Syd-Europa, Ira Eaker, at vi (jøde-eliten i Sovjet) har besluttet helt enkelt å myrde alle tyske menn, voldta 17 millioner tyske kvinner, og problemet løser seg selv.

I det jødekommunistiske okkuperte midt-Tyskland (DDR) utviklet det seg til et djevelsk scenario. Den internasjonale jøde-forfatteren Ilja Ehrenburg, som tidligere i krigen hadde fortalt de allierte horder å gjødsle Europas marker med tyske lik, fortalte nå de selvsamme soldater å ta den blonde tyske kvinne og bruke henne. Slik var det overalt i Tyskland. Verst i DDR hvor den internasjonale jødekommunismen hadde total makt. Men det var ikke stort bedre i den vestlige delen hvor vestjødene styrte.

Da Berlin falt, fortalte den sovjet-jødiske øverstkommanderende sine soldater at byens kvinner var deres, og at de kunne ta for seg. Det gjorde de! De eneste utveiene de tyske kvinnene hadde var passiv underkastelse eller selvmord.

Den internasjonale jødedommens hat mot oss nordiske synes grenseløst. I hele det mørbankete og utsultede Tyskland sørget de jødeallierte for at tyske menn i gifteferdig alder som ikke var drept i krigen eller tatt til fange, måtte marsjere inn i slaveri der de ikke lenger kunne beskytte sine koner, kjærester, døtre og søstre. Så begynte overgrepene.

Fra øst sendte jødelakeiene kolossale mengder mongolske og sentralasiatiske horder, som gjentatt voldtok hver kaprede kvinne og jente og skitnet dem til med kjønnssykdommer. I vest brukte det fullstendig jødestyrte britiske imperium kolonitropper, franskmennene brukte negroide senegalesere og marokkanere, og amerikanerne en overdreven prosent av stridsudyktige og inkompetente negre.

Jødene og deres alliertes herjinger var ville. Det var så ille at en amerikansk senator, Eastland fra Mississippi, fortalte sine kolleger i senatet etter en tur i Europa tidlig i desember 1945: ”Kvinnekjønnets dyd og verdien av menneskelivet er den siviliserte manns beste eiendeler, likevel er de uten verdi i det okkuperte Tyskland av i dag”. Han glemte åpenlyst å si jødeokkuperte Tyskland, men denne senatoren hadde førstehånds kunnskaper om den jødiske mord- og voldtektsorgien i Europa, som den følgende beretningen, fortalt av en prest i et brev smuglet ut av Breslau 3. september 1945:

"I endeløs rekkefølge ble jenter, kvinner og nonner krenket.... Ikke kun i det skjulte, i gjemte bakgater, men i alles påsyn, selv i kirker, i gatene og på offentlige steder ble nonner, kvinner og selv åtteårige jenter angrepet igjen og igjen. Mødre ble krenket foran øynene på sine barn, jenter i nærvær av sine brødre, og nonner i åsynet av sine elever. De ble alle grovt krenket igjen og igjen, til de døde og selv som lik ble de skjendet". Fra Der Wanderer, 11. april 1946. Bildet til venstre er av den feige og abdiserte norske "kong" Haakon som symbol på den såkalte Tysklandsbrigaden som deltok i okkupasjonen av Tyskland slik at myrderiene, voldtektene og folkemordet forøvrig kunne gjennomføres. Haakon og Tysklandsbrigaden representerer et absolutt lavmål i norsk historie.

Da de jødeallierte soldatene ”befridde” Danzig befridde de samtidig alle kvinner for deres dyd og kyskhet, ved å voldta alle fra unge piker til damer så gamle som 83 år. En katolsk pastor i Danzig stadfestet: ”De voldtok til og med åtte år gamle piker og skjøt gutter som forsøkte å beskytte sine mødre”.

En av de franske øverstkommanderende i vest, marskalk Juin, ga sine negroide marokkanske kolonitropper en ukes fri voldtekt i Stuttgart, hvoretter de marokkanske kultur-berikeme dro tusenvis av tyske kvinner ned i undergrunnsbanen og massevoldtok dem. Røde kors rapporterte om 1198 voldtatte kvinner i Stuttgart. Dette var kun toppen av isfjellet. Og i dag er det våre kvinner sin tur til å stifte intimt bekjentskap med den negroide voldtektsmentaliteten. Det er å håpe at de først forsyner seg med forræderpolitikerne og deres koner og døtre, men fanden sørger som kjent for sine.

I den amerikanske okkupasjonssonen i Tyskland var gifte amerikanske offiserer redde for å få besøk av sine koner fra USA, fordi mange amerikanske soldater oppførte seg som ”sultne ulver” mot kvinner i sin alminnelighet. Det var faktisk nødvendig for amerikanske offisershustruer å gå med spesielle merkelapper på overarmen for å skille dem fra tyske kvinner, som led forferdelig på grunn av den jødeallierte ”befrielsen” av Europa. En "befrielse" også mange norske kvinner har fatt føle på kroppen de seneste årene.

Utenrikskorrespondenten til avisen Chicago Daily News, Lee Hills, skrev 8. august 1946: "Det er et mistak å ha så mange (42 000) negertropper her. De er simpelthen ikke disiplinert for denne jobben, som er enormt mer komplisert og delikat enn selve krigingen. De har en høyere kriminalstatistikk, kjønnssykdommer syv ganger hyppigere enn hvite soldater, og et dårlig rulleblad av ugagn i sin alminnelighet...." Det største problemet kommer faktisk når våre fargede soldater er sammen med hvite tyske jenter. Dette setter sinnet i kok og fører til bittert hat blant tyske menn. Mange av våre egne hvite soldater føler nesten like sterk bitterhet. Til høyre general Patton som ble myrdet da han skulle reise til Washington for å legge fram klager på folkemordet mot tyskerne. Særlig var han syk over de jødiske hordene som herjet i Tyskland. Horder som propagandaen påstår ble myrdet i gaskamre. Haha.

Raseblanding og voldtekt går hånd i hånd, i dag som alltid. For jødene og deres nyttige idioter er ingen av våre kvinner for gamle, ingen for unge. Jødene er da heller ikke mer snau enn at de i sine hellige skrifter: Talmud, Aboda Share 37a, forkynner: ”En hedensk jente over tre års alder kan voldtas!” Eller den talende strofen fra Talmud, Eben Haezar: ”Alle ikke-jødiske kvinner er luddere!” Forstår man først rekkevidden av jødenes herjinger og mål, kan man simpelthen ikke unngå å forakte dem.

De nordiske kvinner har alltid lidd; gjennom hele historien. Hunerne og senere Djengis Khans mongolske horder tørstet etter vestens blonde kvinner. De jødiskfinansierte muslimske maurere kapret alle de nordiske kvinner de fant på sin ferd nordover Spania og gjorde dem til verdiløse sexslavinner. Under middelalderens sinnsyke jødekristne storhetstid fråtset de jødekristne i voldtekt og tortur av hekseerklærte kvinner. Spesielt i Tyskland, der opp mot fem millioner nordiske ungjenter og kvinner ble brent levende på bål. En avlivningsmetode så bestialsk og umenneskelig at kun jødekristne og deres allierte er i stand til å finne på noe slikt.

I dag, som i går og i forgårs, fienden er den samme. Våre kvinner får svi. Når vi har i bakhodet hvor respektløst de fremmede okkupantene behandler sine kvinner og hvor inderlig jødene hater våre kvinner, er det lett å slå fast at vi har harde tider i vente. Så langt har vi bare fått en forsmak på Den Nye Verdensordens bastardiserte helvete. Og bakom styrer jødene og deres nyttige idioter. Ikke så mye bakom lenger forresten. De synes mer og mer og skryter åpenlyst av makten sin. Ve den Nordiske Kvinne. Og Mann.

Dette skal også være en grunn til å gå inn i Vigridsamfunnet, både for gutter og jenter, kvinner og menn. Som et hedensk nordisk samfunn jobber Vigrid for å gi våre kvinner den respektfulle plass hun fortjener. Ikke som verdiløse sexslavinner eller undertrykte fødemaskiner, men som nettopp det naturen har skapt henne som: en dronning. Naturens ypperste skaperverk. Fullbyrdelsen. En Gudinne, som også skal behandles som en Gudinne. Av sine nordiske Gudemenn!

Men ikke bare som en gudinne. Hun skal også begjæres og elskes som en jordisk kvinne av oss som jordiske menn. Og æres av mann og barn som mor. Den høyeste ære som kan bli noen kvinne til del. Til høyre det tyske Morskorset for å hedre barnerike mødre.

Frøya er stor og hennes nordiske døtre er verdens vakreste!