.:Vigrid Forsiden:.

Nordmenn er undertrykt i eget land

Flere innvandrergrupper har en mentalitet som for oss nordmenn er direkte avskylig. Respekt og ære er to vesentlige momenter for en del innvandrere. Disse begrepene går så langt i flere tilfeller at de er direkte usmakelige. Gruppene er svært bevisste på hvem de er og ser ned på nordmenn kun fordi vi er nordmenn. Denne åpenbare rasismen lukker politisk korrekte øynene for. På mange måter virker det som om politikerne ønsker denne situasjonen. Dessverre ønsker de at vi nordmenn skal være underdanige og undertrykte.

I går kveld ble en 18 år gammel gutt overfalt og knivstukket av en gjeng inne på McDonald´s i Kristiansand. Flere vitner oppfattet at gjengen kun kom inn for å lage en slåsskamp. Et av vitnene sier at gjengen spurte 18-åringen om røyk, og at de spyttet i maten hans da han sa at han ikke hadde det.

Den samme gjengen har vært involvert i flere voldsepisoder den siste tiden. Gjengen som er av utenlandsk opprinnelse er beryktet i byen og det er alltid de som fremprovoserer slåsskamper. Ifølge Fædrelandsvennen ligger det flere filmer ute på YouTube med ungdommer som sloss i Kristiansand. Den beryktede gjengen er å se på minst en av filmene. Flere har kommentert filmene og sier at gjengen oppfører seg som om de eier byen.

Hvordan velger da media å forholde seg til dette? Fædrelandsvennen velger å demonisere ofrene, nemlig nordmenn. Avisa fremhever at flere av kommentarene på YouTube er rasistiske. De har også intervjuet en politisk korrekt voldsforsker, Ragnhild Bjørnebekk. Hun sier det handler om at en gruppe har bestemt seg for å finne et offer og bare banker en tilfeldig de treffer på gata. Dette har hun helt rett i. Men så kommer galskapen inn.

”Det virker som at det er utlendinger og nordmenn som slåss, muligens provosert frem av de norske. Muligens kan det dreie seg om nazistiske grupper”, sier hun. Galskapen er komplett. Avisa har altså bestemt seg for at vi norske er ondskapen selv og leter frem en forsker for liksom å bevise dette. Alle som bor i Kristiansand vet at dette er ren løgn. Innvandrerne som står for volden kan med dette konkludere at det er fritt frem, de har jo de politisk korrekte på sin side som fraskriver dem ethvert ansvar.

Vi skal selvsagt ikke nekte for at det også finnes norske som starter angrep på innvandrere. Slike hendelser skjer av og til og slike angrep støtter NorgesPatriotene på ingen måte. En slik sak er Arve Beheim Karlsen saken. Han var adoptert fra India. I april 1999 ble han jaget av to norske gutter. Han havnet i Sogndalselva hvor han ble funnet druknet dagen etter. De to norske ungdommene ble dømt til fengsel i 1 og 3 år for vold og trakassering. Den ene ble kun dømt for å ha løpt etter Beheim Karlsen, den andre også for vold og trusler. Det var et voldsomt mediekjør rundt denne saken, noe som i og for seg er forstålig. Men hvordan hadde situasjonen vært om offeret var etnisk norsk og gjerningsmennene innvandrere?

I flere år har det vært ”krig” mellom innvandrere og nordmenn i Kristiansand og områdene rundt. Men fra innvandrerne kom til byen har de oppført seg som om de har eid byen. Nyttårsaften 1998 tok ”krigen” en ny vending.

En gjeng innvandrere hadde bestemt seg for å ta en gjeng norske ungdommer og hovedmålet var Vegard Midtveit. De angriper nordmennene med jernstenger. Årsaken er at han tidligere har tatt igjen med innvandrergjengen. Det hele ender i en tragedie. Den hvite gjengen løper av gårde mens innvandrerne fortsetter å jage Midtveit. Dagen etter blir han funnet død utenfor et fjellstup med store hodeskader. Han var lommekjent i området og det er derfor lite sannsynlig at han har hoppet utenfor stupet. Politiet henlegger saken som en tragedie og ingen blir siktet i saken. På toppen av det hele tvinger politiet de norske ungdommene til å ha et forsoningsmøte med innvandrerne. I ettertid har en i innvandrergjengen skrytt åpenlyst av å ha drept Vegard Midtveit og at han gleder seg til å drepe flere nordmenn. Søk på Vegard Midtveit og du finner ingenting i mediene om denne saken.

Likheten på disse sakene er slående. Det hele begynner med at en gjeng bestemmer seg for å ta en person hvor det hele ender i en tragedie. Forskjellen er at i den ene saken kommer det svært mange bevæpnede innvandrere for å ta en nordmann. I den andre saken er det to ubevæpnede nordmenn som vil ta en innvandrer. I den ene saken lager media en stor sak og myndighetene tar ut tiltale som ender med straff for gjerningsmennene. I den andre saken er mediene tause og påtalemyndigheten henlegger hele saken.

Vi kan altså konkludere med at er du som nordmann offer for innvandrervold, er sjansen stor for at saken ikke blir etterforsker og du risikerer attpåtil og få skylden for at du ble angrepet. Er derimot offeret en innvandrer og gjerningspersonene nordmenn, ja da kan du lage et svare helvete. Da har du hele det politikk korrekte etablissementet på din side. Hvor er logikken? Er ikke alle mennesker like mye verdt? Hvor mye mer skal ungdommene i Kristiansand tåle fra innvandrerne før media vil se sannheten i øynene og gå til angrep på innvandrervolden? Hvor lenge til skal nordmenn bli sett på som de onde og hatefulle uansett situasjon?

Det som uansett er sikkert, er at media er medskyldige i all trakassering, trusler og vold som nordmenn blir utsatt for av innvandrere. Media hauser opp innvandrernes selvbilde og gir dem all makt. De hyller innvandrere som vårt nye herrefolk og nedgraderer nordmenn. De fortier sannheten og dilter i stedet etter myndighetene. Galskapen er komplett og nordmenn blir ofret hver dag grunnet politisk korrekte syke mennesker. Ja, de er syke, for ingen friske mennesker vil vel frivillig hylle et fremmed folk mer enn sitt eget?

Hvor lenge vil det norske folk finne seg i å bli undertrykt? Det er ingen tvil om at en dag vil folket virkelig våkne. Den dagen blir kaoset komplett. Det er ikke det norske folk som forårsaker dette kaoset, men politikerne. De har tatt inn flere hundre tusen innvandrere helt ukritisk. Resultatet kan fort bli katastrofalt. Politikerne har laget en boble som det er bare er snakk om tid før sprekker. Alle vet at flerkultur skaper kaos og i verste fall krig. Løsningen på situasjonen er såre enkel: Hvert land – Sitt folk!

Overfalt og knivstukket på McDonald's
Slåss til applaus og latter på nettsted
Voldsforsker: - Grovt og destruktivt
Arve-tiltalte frifunnet for rasisme