.:Hovedsiden:.

der Stürmer - Folkeopplysning om jødene

Tittel: "Tysk Jul". Mens den tyske Juleengelen er bundet av den internasjonale jødedommen gjør den jødiske varehuseier enorm profitt.
Tittel: "Fedreland". Den øverste bildedelen viser en tysk familie som emigrerer grunnet krisetider i Tyskland mens den nederste bildedelen viser jødene som har profitert på krisen.
Tyskland er som en invalid etter den 1. verdenskrig. Jøden sier: "Jeg kan rolig gi han en sprøyte til; i den tilstanden han befinner seg nå merker han ingenting".
Tittel: "Jødisk kultur". Til venstre et ungt tysk par ute i naturen mens jøden sitter inne på sin kunstige kinokultur.
Tekst: "Vi kan gjøre hva vi vil med disse Goyims. Vårt folk korsfestet Kristus og idag tjener vi stort på at de feirer fødselsdagen hans".
Ved et årsskifte. Tekst: "Året er omme. Kampen går videre". Det nasjonalsosialistiske partiet kjemper videre mot jødedommens kvelertak på Tyskland.
Tekst: "De utsugete". Den jødiske edderkoppen har tatt makten i Tyskland og suger folket hvitt.
Tekst under bildene fra venstre: "Begynnelsen" og "Slutten". Jødene prostituerer den tyske kvinne som til slutt ender opp som gatehore.
Tyskland henger på korset med teksten: "Young-planen". Young-planen var en av planene for å legge Tyskland øde økonomisk. Foran Tyskland står den internasjonale jødedommen og gliser mens de politiske partiene slåss seg imellom bak korset og et døende Tyskland.
Overskrift: "Marken". På eplebladet står "tysk økonomi". Jøden fremstilles som marken som gjør eplet bedervet og råttent med underteksten: "Hvor noe er råttent; er jøden årsaken".
Jøden selger "lykke". Tekst under bildet: "Kjøper du hos jødene forråder du folket ditt".
Vaksinering. En bekymret mor: "Jeg er underlig til lune for gift og jøde gjør sjelden godt".
Overskrift: "Kampen mot verdensfienden". Over bildet av jøden: "Satan". Motto i bunnen: "Jødene er vår ulykke". Bladet er fra 1943.
Fra 1935. Jøden fremstilles som en sleip forfører som fører blåøyde kvinner(i dobbel betydning) ut i fordervelsen.
Jøden som den som bedøver nordiske kvinner med alkohol eller andre stoffer for å misbruke dem seksuelt.
Den hatefulle jøden viser sitt sanne jeg bakom Talmud.
Den grådige jøden stapper i seg hele kloden.
Jødene er ansvarlige for den andre verdenskrig.
Overskrift: "Den skjulte død". Den onde jøden skjuler seg bak Talmud. Motto i bunnen: "Jødene er vår ulykke".
Bak den naive antinazisten og antifascisten står jødemakten og binder for øynene deres.
Uten å løse jødespørsmålet - Ingen løsning for tysk økonomi.
Der Stürmer, Juli 1934, nr. 34: Jødisk Kongress - La Goyim (det ikke-jødiske kveget) tro vi kan være amerikanske, engelske, tyske eller franske. Når våre interesser er truet, er vi alltid jøder og intet annet enn det.