.:Vigrid Forsiden:.

SIAN; Falsk opposisjon i Jødemaktens tjeneste
1. juli 2021

SIAN legitimerer Masseinvasjon og Islamisering

For å si det med den Zionistiske Alliansepolitikeren og SIAN-medlemmet, Stig Andersen: "Hvor fucking idiot og stupid er det mulig å være!" og videre "Kreftene ligger jo der, det er bare at du ser dem jo ikke!"

For enhver med minimal historisk kunnskap og forståelse fremstår samtlige av SIAN sine talere som akkurat det Stig kaller dem han refser. Men historisk kunnskap og forståelse ble etter Jødemaktens seier i 1945 erstattet med hjernevasking av Jødemaktens egen propaganda. Og i den løgnpropagandaen sitter hele SIAN-slenget fast i klisteret.

Det gjør hele SIAN sin virksomhet tragisk og komisk på samme tid. Der står de Zionistiske jødesleikende tufsene og refser vanlige nordmenn og er enda større idioter selv. Og det er verre; Ikke bare er de enda større idioter, men de er samtidig en falsk opposisjon som har som jobb å støtte og ufarliggjøre rase- og sivilisasjonsfremmed masseinvasjon med påfølgende folkemord på etniske nordmenn og Islamisering av dem som overtar landet.

Dette gjør SIANistene til noen av de verste folkeforræderne i Norge på samme linje som Resett, Rights, Document, Nordfront, Demokratene, Alliansen og alle de som sogner eller støtter opp om disse grupperingene.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)