.:Vigrid Forsiden:.

Daniel Wretström - Myrdet fordi han var Hvit

Rettssaken om det tragiske drapet på Holmlia pågår for fullt. De skyldige skal dømmes og få sin straff. Vi husker fremdeles at rundt 40 000 mennesker gikk i tog mot "rasisme" etter dette. De virkelig ansvarlige for dette og utallige drap og voldshandlinger mot hvit ungdom, nemlig norske politikere som har skapt dette flerkulturelle dop- og voldshelvete, sitter dessverre ikke i anklageboksen. Det er viktig å se denne hendelsen i en større sammenheng. Vi vil gjerne derfor benytte anledningen til å fortelle dere om en annen drapshistorie. En historie om en ung gutt som utelukkende ble drept fordi han var hvit. En person som ble drept for ikke å ha de "rette" meningene. Vi snakker om den 17 år gamle svenske patrioten Daniel Wretström. Han ble drept natten til 9. Desember i fjor av en flerkulturell gjeng i Salem rett utenfor Stockholm.

Daniel som egentlig kom ifra Surahammar hadde besøkt noen kamerater på en fest i Salem, sør i Stockholm. Rett etter midnatt dro han ifra festen og gikk til en bussholdeplass for å kunne dra ifra Salem. Det Daniel ikke visste, var at i området hvor bussholdeplassen lå, var det en flerkulturell gjeng som bestod av både innvandrere og svensker. Disse hadde tidligere oppført seg slik slike gjenger pleier, bråket og lagd kvalm.

Da Daniel kom til bussholdeplassen begynte så noen av pøblene som var med i gjengen å skrike "nazzesvin" og lignende til han. De angrep han også fysisk. Da han forsøkte å komme seg unna angrepet ropte noen av de øvrige i gjengen: "- Der har vi en nazze!" og deretter gikk hele gruppen på ca. 15 antirasister til angrep på Daniel.

I denne feige kampen på 15 personer mot 1 forsøkte Daniel alt for å komme seg unna. Tross alvorlig mishandling klarte han å løpe ut i veien og kaste seg på panseret til en bil, som da stanset.

Men den avskyelige raseblandete voldsgjengen som angrep Daniel kunne ikke gi seg med mishandlingen. De dro Daniel ned ifra panseret og truet sjåføren med at om han ikke straks kom seg vekk ifra stedet skulle de ta livet av han også. Den vettskremte sjåføren våget da ikke annet enn å kjøre ifra stedet og Daniel ble overlatt til sin skjebne.

Med mye grov vold i form av spark og slag og bruken av blant annet en planke ble Daniel maltraktert på det groveste før noen av de feige antinazistene i den flerkulturelle gjengen hogg Daniel med et stikkvåpen, trolig en kniv, i halsen. Etter dette ble Daniel forlatt for å dø.

Politiet ble varslet av et vitne allerede under bråket, men politiet ignorerte dette og dro ikke til plassen før vitnet etter en drøy time kom tilbake til plassen og fant Daniel død.

Ikke engang etter et bestialsk mord som dette kunne den etablerte "svenske" media beskrive gjerningen som den var, men isteden ble det i hver publiserte avisartikkel utpekt at Daniel var den slemme nazisten som mer eller mindre fortjente sin "straff". Sten Axelsson ifra Västeråspolisen, som tidligere er kjent for sine svenskfiendtlige meninger, forsøkte å rettferdiggjøre mordet på Daniel gjennom avisartikler ved å rakke ned på Daniel og lyve om at han pleide å oppføre seg voldelig og truende mot innvandrere og andre av det flerkulturelle samfunnets forkjempere.

Politimannen ringte til og med opp Daniels mor og sa at han skulle stille henne ansvarlig om noen voldsytringer forekom på en minnestund som var etter drapet. Forøvrig gikk denne minnestunden fullstendig smertefritt. Det var en respektfull minnestund der flere talte og sang til Daniels minne. Hvordan en politimann kan behandle en kvinne som nettopp har mistet sin sønn slik kan du spørre deg selv om. Jeg tror hatet skyldes den statlige hjernevaskingen til "anti-rasisme" eller selvhat som vi kaller det. Ja, for selvhat er det. Å stå for en sikker undergang av sin egen rase og kulturelle særpreg er vel det verste landsforræderi og mest selvhatske handling man kan utføre.

Et par dager etter mordet kunne man i små notiser lese om at en person var blitt pågrepet og mistenkt for delaktighet i mordet. Denne personen, en 18-åring, ble sluppet fri igjen og rett etter ble Khaled Odeh, 18år, anholdt. Khaled Odeh, som er bosatt i Rønninge, har så blitt siktet og han har tilstått at han knivstakk Daniel under mordnatten.

Den svenske media hadde så en kampanje der hovedbudskapet handlet om den "dyktige" eliteidretteren Khaled, (at han hadde trent kampsporten karate var det dog ingen snakk om) som hadde knivstukket den "slagsmålslystne nazisten" Daniel Wretström.

At man for det første har vært så frekke å forsøke å rettferdiggjøre en så bestialsk handling og personen som utførte den, som senere fortsetter å snakke nedsettende om en myrdet 17-åring viser nok en gang hvor langt disse syke personer er klare for å synke for å bekjempe innvandringsmotstand i Sverige. Det er det samme selvhatet der som i Norge.

Etter at Khaled var pågrepet ble også fire personer i 15-årsalderen pågrepet, men de ble sluppet fri allerede dagen etterpå.

Daniel ble myrdet kun fordi han var hvit og det er ikke første gangen dette skjer. Her i Norge kan vi vise til en sørlandsgutt og hvordan en gjeng av innvandrere jaget ham utfor et stup nyttårsaften 98/99.

Vi tror nok heller ikke disse mordene blir med de siste. Økende offentlig hjernevasking til selvhat og dermed veksten i de organiserte kriminelle miljøene vokser og vi som våger å kjempe imot blir stadig utsatt for drapstrusler av "anti-rasister" og innvandrere. Tross dette finnes det fortsatt et lys i mørket. Det finnes en vei å gå og det gledelige er å se at stadig flere ønsker å gå den veien. Mot et nordisk Norge bygd på nordiske kulturverdier og et samfunn der folk kan gå trygge på gaten i sitt eget land uten å måtte frykte kriminelle innvandrergjenger og alskens selvhatende antihvitt rasistisk pakk.

I fjor ble Daniels minne hedret av over 1.000 patrioter som kom både ifra land og strand i Sverige. Samlingen vakte store avisoppslag og de voldelige "anti-rasistene" som som regel pleier å lage bråk holdt seg stort sett unna. Samlingen var den største siden den 2. verdenskrig i Sverige. Den 8. desember denne måneden vil det være en ny minnestund for Daniel. Om DU har anledning til å være med på dette håper vi at du vil stille opp! Om ikke på annen måte så ved å sende en tanke til alle de hvite ungdommene som er myrdet, skjendet og ødelagte i vårt volds- og dopfylte farverike fandenskap.