.:Vigrid Forsiden:.

Ruby Ridge - Statlig terror i praksis

Bildet illustrerer hva som skjedde i et avsidesliggende område i den amerikanske delstaten Idaho i august 1992. FBI - ForBryterInstituttet demonstrerte hvordan det zionistiske okkupasjonsregimet og deres morderbander opererer.

I dette enkle huset bodde det en kristen familie som levde etter amerikansk lov og kun ønsket å leve livene sine i fred for en samfunnsutvikling de ikke kunne fordra. Det burde de forstått at den antihvite hatklikken som styrte Jew$A ikke ville tillate.

Opptatt av bibelske profetier og en tro på at prøvelsestiden var nær flyttet Weaverfamilien ut i dette huset på en romslig eiendom på rundt 80 mål. De hadde studert hvordan de skulle overleve mest mulig selvforsynt og Randy Weaver selv var en tidligere "green beret" spesialsoldat trent for å kunne stå på egne ben i naturen.

Men i alle paradis er det en slange. I dette tilfellet ZOG og deres morderagenter. Teksten under bildet lyder: "Jeg representerer regjeringen - Jeg er her for å hjelpe deg". Du skal være bra naiv for å tro på den slags vås etterhvert. Til det er bevisene på det motsatte for mange og sterke. Også her i Norge.

ZOG-morderne prøvde først å verve Randy Weaver som tyster på hans hvite kamerater i Aryan Nations ved å la en infiltratør ovetale Weaver til å sage av løpene på to hagler så vidt kortere enn loven tillot. Da de så arresterte Weaver for denne bagatellen kunne han bli fri mot å infiltrere kameratene sine i Aryan Nations. Weaver nektet og da satte ZOG inn alt de hadde.

Over er et bilde av familien Weaver og hjemmet deres i Ruby Ridge. Vicki Weaver som ble myrdet av en asiatisk FBI-morder er nede til venstre på bildet.

Over er bildet av den asiatiske FBI-morderen som myrdet Vicki Weaver med kaldt asiatisk blod.

Kevin Harris var en venn og trosfelle av Weaverfamilien og fant et hjem der. Han var ute en dag og gikk tur med den 14 år gamle sønnen til Weaver og Retrieverhunden hans da FBI-morderne uten varsel og kledd i fullt kamoutstyr skjøt og drepte først hunden og deretter sønnen. Harris lyktes i å drepe den ene av de to FBI-morderne.

Hunden de to FBI-morderne drepte uten varsel og grunn var en golden retriever kosehund.

Slik omtrent var ZOG-morderne kledd. Det ble etterhvert samlet over 400 agenter med panservogner og bevæpnete helikoptre som omringet huset til familien Weaver.

Etter 11 dagers beleiring var fasiten at ZOG-morderne hadde skutt og drept Sammy Weaver på 14 år og kosehunden hans, Moren Vicki var drept av et hodeskudd og Randy og Kevin var såret av skudd. Bildet over er av Randy, familiens overhode.

Zionistene som styrer verden vil ha en global terrorstyrke som kan knuse all individuell frihet.

politi- og militære terrorangrep på sivile familier og enkeltpersoner som ikke er politisk korrekte vil vi se stadig mere av. Vi har selv vært utsatt for et væpnet angrep på leiligheten vår i Lier av et 8 manns sterkt fullt væpnet polititeam. Årsaken ifølge Drammens Tidene var at siden Tvedt ikke gjorde noe ulovlig måtte politiet ta seg av han. Og det gjorde de norske ZOG-terroristene.

Randy Weaver har ikke forandret sine grunnleggende holdninger og lever av å selge boken sin på våpenmesser. Han uttalte i et intervju at han syntes synd på de unge hvite som ville oppleve å bli terrorisert når de hvite ble i mindretall.

Denne unge nordiske damen har forstått poenget. Plakaten bærer teksten: "Randy Weaver, Waco - Who's next?". På norsk: "Randy Weaver, Waco - Hvem blir den neste?". Ja, det har vært mange andre og en dag står du for tur hvis ikke hvite menn rister av seg den grenseløse feigheten sin og begynner å ta ansvar for sitt eget folks fremtid.