.:Vigrid Forsiden:.

Engelsk hat mot Frankrike

Jean d'Arc var en berømt fransk heltinne som kjempet mot verdens verste krigs- og erobringsmakt; England, for Frankrikes frihet og selvstendighet. Den 30. mai 1431 ble hun brent til offentlig forlystelse etter ordre fra engelskmennene på torvet i Normandie's hovedstad, Rouen. Jean var ikke redd for døden og uttalte ordene over som på norsk blir: "Jeg vil heller overgi sjelen min til Gud enn å være i hendene til engelskmennene".

Temmelig nøyaktig 513 år senere kom engelskmennene tilbake til Normandie og denne gangen nøyde de seg ikke med å brenne en ung patriotisk fransk dame. Nei, denne gangen jevnet de hele byer med jorden i sitt hatefulle erobringstokt på det europeiske kontinent. Bildet over viser den samme Rouen hvor Jean d'Arc tidligere ble brent på bålet i røyk og flammer under anglozionistenes teppebombing av sivile mål.

Frankrike's eneste lovlige regjering, Vichy-regjeringen under general Pétain, trakk parallellen til engelskmennenes brenning av den franske frihetshelten som vist over. Teksten på norsk blir omtrent slik: "Morderne venbder alltid tilbake til åstedet for sine forbrytelser". Meget treffende betegnelse på de anglozionistiske massemorderne som brukte massemord på sivile som sitt fremste strategiske krigsvåpen i Europa. Og bakom strategien finner vi Winston Churschill som i sin mentale lidelse fant det helt i orden og skrøt av massedrapene han beordret. Den norske makteliten beundrer og dyrker denne massemorderen og ødeleggeren slik at de har plassert en statue av morderen sentralt i Norge's hovedstad.

Kun en mentalt syk person som Churchill kunne planlagt og gjennomført en slik massemordkampanje som teppebombing av Europa's byer var. Også i land de påsto å skulle befrie. Churchill vekker avsky og den avskyen smitter også over på alle som beundrer og dyrker han. Som den norske makteliten.