.:Vigrid Forsiden:.

Sataniske Ritualmord

Bildene over er hentet fra en svensk bloggside, Jihad i Malmø, som er svært projødisk og er i harnisk over at det svenske Aftonbladet trakk inn den eldgamle historien om jødenes blodsofring i forbindelse med jødenes organtyverimafia. Vi håper selvsagt at dette skaper interesse for å sette seg inn i historien om ofring av spesielt barn til bruk i blodsritualer.

En oppgave for oss alle er å spre aktiv informasjon rundt om i vennekretsene og vise til oss og nettsidene våre som kilde slik at flere kan lære hva som virkelig foregår her i verden.


Barneofringer med jøder
Dagbladets artikkel uten jøder

I videolinken forteller en jødisk kvinne om hvordan hennes jødiske slekt har drevet med ofring av barn gjennom mange århundreder. Dagbladet omhandler temaet og utelater jødenes rolle på klassisk ziomedia-maner. Er det sant har nazistene rett om jødisk barbari. Har Dagbladet/FBI rett har vi samme type massesuggesjon som gir nazistene rett når de hevder at 99% av HoloCa$h-historiene er massesuggerert løgn. Uansett: Nazistene har rett.


Jødiske ritualmord - video

Jødedommen er kjent for sin primitive forakt for skaperverket og lemlester guttebarna sine ved å skjære bort forhuden mens de er bittesmå. Jødene har også andre primitive fobier når det gjelder mat og slakting ved strupekutting av levende dyr. De er også beskyldt for å begå ritualmord på ikke-jødiske barn ved å årelate dem etter kosher slakteprinsippet. Blodet skal de angivelig bruke i jødiske ritualer.

Jødiske Ritualmord

Hellmut Schramm's verdenskjente dokumentasjon om jødiske ritualmord er nå lagt ut på nett som en E-bok.


Abraham og strupekutting

Abraham fra det gamle testamentet het egentlig Abram, men da han inngikk den perverse pakten med sin egen selvutnevnte stamme"gud" Yahwe fik han navnet Abraham som belønning.

Pakten var den seksuelt perverse lemlestelsen av alle jødiske guttebarn på deres 8. levedag. En pervers skikk som jødene fremdeles bruker og regnes som kjernen i jødedommen. Det første navnet på det som i dag kalles jøder har jeg funnet til å være "strupekuttere".

Et navn samtiden skal ha gitt dem fordi de opererte som landeveisrøvere og hadde som varemerke å kutte ofrenes struper. Denne perverse skikken er også fremdeles sentral i jødedommen.


Vær klar for det ondes dag
Hva er satanisk rituelt misbruk?

I det negroide rap-miljøet blir det sunget om "Blue Eyed Devils" (Blåøyde Djevler) som skal drepes. Når Dagbladet kobler bildet av den blåøyde lysluggete skøyeren og godgutten Emil på Lønneberget opp mot en djevel på det de fremstiller som Satan's dag tror vi ikke det er tilfeldig.

Vi oppfatter det som et eksempel på hvordan hjernevasking til bygging av selvhat og hat mot hvite fungerer. Og det på 2 måter. Vi tror Dagbladet's propagandister selv er falt for den anti-hvite hatpropagandaen og at de har som mål å gjøre sitt til at den slår igjennom for godt. På annen måte kan vi ikke tolke Dagbladet over tid.

Søderlund, som skriver for Forskning.no, har utmerket seg som det vi kaller en ihuga HoloCa$h-tilbeder. At han ikke klarer å sette navn på kretsene av mektige bankfolk og deres sleng forstår vi. Da hadde han mistet jobben sin. Til slutt en historie fra den virkelige verden som kanskje kan sette deg på sporet av sammenhenger kosher massemedia hverken kan eller vil si noe om.


Jewish Ritual Murder - Jødiske Ritualdrap

Over hele den vestlige verden, det vil si der hvor det nordiske folk har vært dominerende, sprer vampyr- og blodritualer seg.

Filmene det jødiske propagandasenteret Hollywood spyr ut er spekket av scener hvor man kutter halspulsårer. Vampyrer og andre blodsugere gjøres til kultfigurer. Hvorfor? Et av de tidligste navnene som ble brukt om jødene i historien var "Cut Throats" som på norsk betyr Halskutter.

Ned gjennom historien har jødene blitt beskyldt for å stjele Hvite barn (innimellom også voksne) og tappet dem for blod de har brukt i ritualene sine. Arnold Leese forsket i sakene og skrev boken "Jewish Ritual Murder" i 1938. Mere aktuell i dag enn den gang.