.:Vigrid Forsiden:.

Vil du bli Rik og Berømt?

Ja, i så fall er du ikke alene om å ville det. Det er et ønske hos de fleste av oss i en eller annen form. Men konkurransen er hard og de færreste når opp. Spørsmålet er på hvilken måte og innen for hvilken sektor du vil satse. Du kan bli filmstjerne, industrileder eller oljebaron. Høyst sannsynlig havner du frustrert og sliten et godt stykke ut i køen. Men fortvil ikke. Det finnes en sikker vei. Du kan melde deg på som aspirant til Nobels Fredspris. Jeg påstår ikke at den er enkel å oppnå, men fordelen er at veien fram er godt dokumentert. Du behøver bare å følge i fotsporene til noen av dem som har oppnådd den høye ære de siste årene. Med andre ord: Du kan bli frihetskjemper. Ja, til å begynne med vil du bli kalt alt annet enn det av motstanderne dine, men det er det ingen ting å bry seg om.

Du kan trøste deg med at kjært barn har mange navn. Så jo flere tilnavn de gir deg desto kjærere er du og desto nærmere kommer du målet. Jo, sier du kanskje, det høres greit ut. Men i Norge er det jo så mange frihetskjempere. Hvordan skal jeg formulere mine leserbrev eller avisinnlegg slik at jeg slår dem som skriver i dag? Og dessuten er avisenes ”demokratiske kvote” allerede oppbrukt.

Vel, jeg forstår godt innvendingene dine, men hvem har sagt at leserbrev kvalifiserer til Nobels Fredspris? Nei, enkelt er det ikke, men hør: Jeg har nevnt at veien er godt beskrevet. Bøkene finner du på biblioteket. Du skal be dem finne de som beskriver Nord-Vietnams og Vietcongs forberedelser og vei til makten i Sør-Vietnam. De følger den godt beskrevne marxist-leninistiske metoden med blant annet å myrde alle med høyere utdannelse i landsbyene. Eller andre som kan påvirke befolkningen i ikke-marxistisk retning. Jeg skal ikke beskrive voldtekter, halskuttinger og de andre kommunistiske terrormetodene deres. De er godt beskrevet annetsteds. Les det der selv. Og Nobels ”freds”-pris fikk de.

La oss heller ta en titt på bakgrunnen til en annen fredsprisvinner: Menachem Begin. Vi tar en tur til semittenes land og ser på hva som foregikk der da jødene strømmet til for noen år siden. Oj, Oj, det samme opp igjen. Et blodbad uten like. Jødene kommer, bombene sprenger. Granatsplinter river sivile palestinere i filler. Kniver kutter igjen struper.

Britiske soldater tas til fange og myrdes offentlig til skrekk og advarsel. Les videre selv om ”Hagannah” og de andre jødiske "frigjørings"organisasjonene. Terroristgrupper ble de kalt den gangen, men det var før de vant makten. Etter det har de samarbeidet med norsk politi og også drept uskyldige personer i Norge. Og der har jeg faktisk avslørt en hemmelighet for deg: Du må vinne makten. Det gjør hele forskjellen.

Se bare på PLO og Arafat. Som muslimer har de en fordel fremfor de fleste andre. De kan drepe hvem som helst de vil som er definert som fiender. Les Koranen selv så ser du hva jeg mener. Og mens du er i gang med å lese om semittenes religioner så svipp innom jødenes vanhellige boksamling, Talmud, med det samme. Husk at der er du ”Goyim”. God fornøyelse.

Men vi må videre: PLO og de andre arabiske ”frigjørings”-organisasjonene har dermed ryggdekning for å angripe alle mål i Vesten. Og det er lettere enn i Israel. Fasit: Tusener av døde og lemlestede sivile europeere. Kvinner og barn ingen hindring. I muslimsk ordbruk er de bare vantro hunder likevel. Hvis du så mener at det umulig kan kvalifisere til noen Fredspris så se selv. Arafat fikk den. Og i Norge i dag lever i ro og fred et titall (lavt anslag av politiet) muslimske terrorister/frihets-kjempere som er godt kjent av myndigheter og politi. Når tror du forresten at de aktiviseres? Og hvem tror du da er målskive? Ja, det er litt av noen myndigheter vi har. For et par år siden ble forresten en tysker fengslet i fire uker for utlevering til Tyskland hvor han kan vente seg flere års fengsel. Hvorfor? Han har visstnok uttalt at Tyskland bør forbeholdes tyskere og at afro-asiatiske innvandrere må sendes hjem igjen.

Som du ser: De små frihetskjemperne som kjemper med ord og skrift må i buret. De store slakterne går fri. Men slik har det alltid vært. Derfor må du tenke og handle stort for å få Nobels Fredspris. Handler du stort nok og organiserer riktig kan du drive videre fra fengselcellen. Som Mandela i Syd-Afrika. Han og hans kone var blant lederne av ANC. ANC nøyde seg ikke med den vanlige bakholdsmyrdingen. De lagde sin egen vri: ANC-ringen. (Noen kaller den Mandela-ringen).

De gjør som følger: Mens noen holder et offer trer andre en bilring nedover kroppen hans og fyller den med bensin. Armene må være inni ringen. Deretter tennes bensinen på og offeret slippes løs. Det gir mer action når han løper brennende nedover gaten mens ANC-negrene klapper og jubler. Han kommer likevel ikke så veldig langt. Hva offeret har gjort? Kanskje ga han ikke marxist-lederen sin alle pengene sine slik at lederen kunne leve i sus og dus slik kommunistledere har for vane eller kanskje han ikke ville at piken hans skulle tjene som madrass for de lokale ANC-lederne? Det kan være mange grunner. Ca. 8.000 for å sette politiets anslag på det. ANC selv sier 3.000. Uansett. Som du ser selv. Tenk stort. Handle stort. Det kvalifiserer.

Jeg leste forresten at jødene nylig hadde bombet en FN-leir full av flyktninger med et par hundre døde og lemlestede som resultat. Og på den andre siden av Suez-kanalen myrdet en muslimsk aksjonsgruppe 20 greske turister i løpet av få sekunder med maskinpistolsalver. Før de godt kamuflert forsvant på motorsykkel. På toppen av det hele har vi NATO (North Atlantic Terrorist Organization) og Jew$A sin ”fredsbevarende” terrorbombing av Serbia som ga evig hvile til tusener av hvite, patriotiske serbere. Og for ikke å snakke om alle de serbiske kvinner som ble og blir skjendet av de muslimske voldtektsforbryterne. Og de myrdete serbiske småbarna:

Hvilken av de NATO-allierte massemorderne som får Nobels ”freds”-pris for folkemordet denne gangen er usikkert, men et godt stalltips er at vedkommende er en tro tjener av Den Nye Verdensorden (ZOG) og bor i New Jerusalem (Washington). Som nevnt; Det er tydeligvis flere som vil ha Nobels Fredspris så du blir ikke alene i feltet. Valget er ditt. Og er det noe mere du lurer på kan du jo ta kontakt med Nobelkomiteen direkte. Eller vår nåværende regjering. De er venner med dem alle og støtter sikkert deg også. Hvis de da ikke ser deg som en utidig konkurrent siden de deltok med liv og lyst i masseslaktet på sine europeiske brødre i Serbia. Brodermord av denne typen veier nok tungt for Nobelkomiteen. Men det gjør det også når Allfader Odin svinger spydet sitt, Gugnir, på oppgjørets dag. Yggdrasil venter med lengsel på folkemorderne.