.:Vigrid Forsiden:.

Respekt for den Nordiske Kvinne

Vi i borgerrettsbevegelsen Vigrid har den store glede å se at vi ikke lenger er alene om å kreve respekt for den Nordiske Kvinne. To måneder etter at Vigrid forlangte at riksadvokaten skulle gripe inn overfor rasehetsen mot den Nordiske Kvinne opplever vi at FRP-politikeren Henning Holstad tar opp saken som partisak.

Dette fører selvsagt til pressedekning fra riksdekkende aviser som VG og Dagbladet. At disse politisk korrekte system-mediene lar et par asiater bruke spalteplass til å gjøre narr av Holstad og hans argumenter er akkurat som ventet. Det eneste uventete er at Dagbladet faktisk nevner at Vigrid var først ute. Vi takker og bukker. Vi takker også Henning Holstad for en modig oppfølging av Vigrid's initiativ.

VG har sitt innslag den 19. Juni og det må tydeligvis en eller annen programleder i radiokanalen P4 ha registrert. Jeg har ikke hørt på P4, men det har tydeligvis Ola Misvær gjort. Jeg mottok nylig en kopi av et brev han har sendt til riksadvokaten hvor han anmelder P4 for for brudd på straffelovens §135a.

Årsaken er: (Klokken 14.08 den 19.6.01 ble det uttalt om "ulv og blondiner" at de "bør skytes alle sammen"). Direkte sitert fra anmeldelsen som er scannet inn og gjengitt i sin helhet nedenfor.

Vel, det var i alle fall befriende at et av våre ledende landsdekkende medier endelig tar bladet fra munnen og sier det slik det er. Mer direkte kan det vanskelig sies. De som står bak hetsingen hadde kanskje sett at han hadde vært litt mer diplomatisk, men for sluttresultatet spiller det egentlig liten rolle hvilken metode som blir valgt. Og vi vet alle at det er kun sluttresultatet som teller. Kun.

Hva sier du nå, kjære Nordiske Kvinne? Har vi i Vigrid kanskje litt rett likevel når vi omtaler den offentlige propagandaen mot dere som hjernevask som fører til hat og selvhat blant oss hvite? Bedre eksempel finner du knapt. Dette bør gjøre valget ganske så klart for deg: Enten lar du deg skyte eller utslette på annen måte eller du blir med oss i Vigrid i å bygge et nytt etnisk-religiøst samfunn for mennesker av nordisk rase, moral, kultur og tro.

Vi takker Ola Misvær for å være observant, handlekraftig og modig og håper han fortsetter i det samme sporet.

Klikk for å forstørre