.:Vigrid Forsiden:.

Rasekrig i Stillehavet

Sydhavet har alltid vært et romantisk sted hvor vi nordboere tror det rår paradisiske forhold. Intet kunne vært fjernere fra virkeligheten. Den forestillingen er laget av Hollywood som et ledd i myten om det lykkelige raseblandete samfunn. I løpet av 2006 slo rasehatet og de naturlige rasemotseningene ut i full krig.

Stillehavsøyene bebos av fire rasegrupper: Hvite, Mongolere(kinesere), blandings og Stillehavsnegre. Denne blandingen er krutt der som alle andre steder. Nå futter det opp igjen ikke mange månedene etter at Australerne måtte rydde opp i Bismarck-øygruppen.

Det beste er å la dem være i fred og slåss det ut seg imellom. De sterkeste vinner og etablerer et etnisk/religiøst samfunn slik det skal være og stabilitet er gjenopprettet. Et godt eksempel på denne prossessen har vi i det veldokumenterte oppgjøret på Haiti eller fransk Domingo som det het den gangen. Boken heter: "The French Revolution in San Domingo".

Mange mener Stillehavsøyene må være så nær man kan komme et paradis på jord. Salomonøyene er blant dem og ligger bekvemt til fra Australia og New Zealand i reisetid. Hovedstaden Honiara ligger på øya Guadalcanal som ble verdenskjent for de harde kampene mellom Japan og USA der i 1942.

Noen hvite har bosatt seg på øyene og en del kinesiske handelsfolk har sin egen Chinatown i hovedstaden. Og med et valgresultat som påskudd startet rasekrigen. Den negroide flertallsbefolkningen kastet seg over alle hvite de fant og slo og terroriserte dem. Chinatown ble regelrett brent ned.

Så mye for det raseblandete og flerkulturelle paradiset. Vigrid's forslag: Alle hvite og gule ut. La Stillehavsnegrene ha øyene for seg selv slik at all verden kan få se hva slags sivilisasjon de er i stand til å skape.