.:Vigrid Forsiden:.

Rasekrig i Australia

Et ledd i makthavernes etniske rensing av hvite over hele kloden er å la rasefremmede mafiamiljøer og kriminelle grupper få bygge seg opp på bekostning av tilsvarende hvite. Slik er det også med vanlig sivil organisering.

Rasefremmed stolthet belønnes mens hvit stolthet kalles nazisme, høyreekstremisme og rasisme. Kosher media som Dagbladet ligger fremst i denne linjen. Den nederste linken går til en Dagbladartikkel som fremhever akkurat dette poenget mens den øverste linken viser deg verden slik den er i virkeligheten.

Eller tror kanskje jødemedia at den hvite unge mannen som bankes opp er en nazistisk, høyreekstrem rasist? Det er hva de vil du skal tro. Bildet viser en av flere kristne kirker som ble påtent under Rasekampene.

Rasekrigen i Australia 2008 dempes av et politisk korrupt politi som har arrestert hauger av hvite for at de reiste seg mot årelang terror og voldtekter utført av en væpnet mafia med islamsk-libanesisk kjerne.

Slike rasefremmede mafiagrupper får utvikle seg i fred fordi de effektivt bryter ned hvit kontroll over de store byene. Politiet angriper samtidig alle hvite forsøk på organisering hva enten den er lovlydig eller kriminell. Slik utføres den etniske rensingen på gateplan av folkemorderne som for tiden har makten i alle hvite land.

Hvis du hører med til dem som tror at vi har en fri presse her i landet som gir deg fakta om hva som skjer rundt i verden må du tro om igjen.

I alle spørsmål som kan ha med vår rases eksistens å gjøre får du et ensidig og negativt vrengebilde med formål å skade hvite's anseelse. Det er en del av den nødvendige hjernevaskingen som er en forutsetning for utvikling av anti-hvitt selvhat blandt hvite og hat og forakt for hvite blandt rasefremmede.

Norsk media's dekning av urolighetene i Australia er intet unntak. Tvertimot så bekrefter det regelen. Vi får jo bare håpe at det virklig er en knallhard underliggende rasebevissthet hos hvite i Australia og at de organiserer seg fornuftig og tar makten.

Som alle andre hvite land er Australia invadert av rasefremmede horder som stjeler, dealer dop, banker opp hvite og voldtar hvite kvinner. Forleden banket arabere uprovosert opp den unge 16-årige mannen på bildet. Han er frivillig livredder på Cronulla-stranden og jentene liker han.

Det tålte tydeligvis ikke araberpakket og slo til. Det var dråpen som fikk begeret til å flyte over og hvite menn til å samle seg til kamp. Da griper selvsagt det zionistiske terrorpolitiet inn. Mot de hvite selvsagt. For i alle hvite land er det politiets oppgave å hindre hvite i å organisere motstand mot folkemordet på oss.

Jødelakeiene ga deretter den unge livredderen sparken fra jobben hans. La den spontane reaksjonen til Australierne motivere deg til innsats i Vigrid med å bygge vårt nordiske samfunn.

Nok er nok. Også for tolerante og lite rasebevisste hvite. Som nå i Australia. I årevis har gjenger av rasefremmede herjet og voldtatt nordiske kvinner i klasevis.

I følge muslimene er hvite kvinner horer når de ikke dekker til kroppen sin. Araberes angrep på badevakter på Cronulla-stranden var bare den utløsende faktoren. Nå gir de zionistiske jødelakeiene som eier og styrer i Australia nye fullmakter til politiet. Fullmakter som man ellers forbinder med fascistiske stater.

Og det er hva samtlige hvite land nå blir: Jødestyrte fascistiske politistater hvor politiets fremste oppgave er å holde den hvite befolkningen nede slik at den fullfører det kollektive selvmordet sitt i fred og ro.

Over hele verden herjer rasefremmede invadører den hvite befolkningen i landene de har invadert og er i ferd med å okkupere totalt.

Særlig er det kvinnene våre som angripes og voldtas. Null problem for politi og media gjør alt de kan for å dekke over og ikke nøre opp under ilden mange hvite føler inne i seg. Den hvite befolkningen er på forhånd lært opp til å hate og forakte kvinner av nordisk ætt gjennom den ekstreme rasehetsen som kalles blondinevitser. I Australia har den åpne rasekrigen brutt ut. Som i Frankrike og mange andre land.