.:Vigrid Forsiden:.

Fotofalsk: Fra Rabbiklipp? til hengt russisk sykesøster

Bildet over forestiller en gjeng med tyske soldater som gliser og ler etter å hengt en russisk sykesøster.

Hele den 2. verdenskrig gikk ut på å knuse det nasjonale og sterke europeiske sentrum som Tyskland utgjorde. Tyskland utkonkurrerte de jødiske finansoligarkenes anglozionistiske Imperium, England og USA, på verdensmarkedet. Tyskland hadde trukket seg ut av klørne til de samme finansoligarkene og deres system av gjeld og utplyndring og med Tyskland som sentrum begynt en nyordning av et sterkt og kulturbevisst Europa utenfor den internasjonale jødiskdominerte finansverden som en konkurrende stormakt. Russland var etter 1917 i klørne på den samme internasjonale finansjødedommens utsendte bolsjevikrevolusjonære folkemordere. Også for dem var det sterke Tyskland det avgjørende hinderet mot en erobring av resten av Europa.

Før, under og etter den varme krigen, mellom 3. september da England erklærte krig mot Tyskland og 8. mai da det tyske Wehrmacht kapitulerte, var det de to jødestyrte maktblokkene sin strategi å demonisere det tyske folk generelt og den tyske soldat spesielt. Et av de viktigste instrumentene de hadde var fotoforfalskninger. Utallige er de fotografier som ble manipulert eller regelrett konstruert som tegninger som så ble fotografert. Alle triks var tillatt i krigen mot det eneste moderne landet i Europa med den mest siviliserte, arbeidssomme og kunnskapsrike befolkningen; Tyskland.

Bildet over er et av disse forfalskningene og under ser vi fotografiet det ble tatt utgangspunkt i:

Heisann! Hvor er den hengte sykesøsteren hen da?? Borte!

Oooops, der ble de hatefulle, antityske fokemorderne tatt på fersken igjen. Bildet med den hengte sykesøsteren er en forfalskning. Det originale bildet viser den samme gjengen med tyske soldater stå og flire og le av en situasjon som er vanskelig å tolke, men uansett noe helt annet enn å flire av en hengt ung dame.