.:Vigrid Forsiden:.

Nordahl Grieg: en kald psykopat

Johan Nordahl Brun Grieg (født 1. november 1902 i Bergen, skutt ned over Berlin den 2. desember 1943) var kommunisten som forfattet diktet "Til ungdommen" som alle og enhver synger for å minnes de sunne og edle idealer vi alle vil leve etter - som for eksempel å sette seg i et bombefly for å drepe tusenvis av uskyldige tyske sivile. For en helt! I dag ville han vært titulert som en hjernevasket og selvhatende kulturmarxist.

Noen av de berlinske mottagerne av de demokratiske og kjærlighetsfulle alliertes demokratibomber. Dette var hva Nordahl Grieg deltok frivillig i: Massemord på sivile kvinner og barn. Og for en slik pervers holdning er det makteliten i Norge hylder han.

Bombefly på vei til å gjøre et par unntak fra Nordahls høyverdige moralske regler. Og under har vi et av diktene til denne hykleriske og frivillige deltageren i verdens største folkemord (Holocaust) på det tyske folk; Grieg sitt eget etniske broderfolk. Det sier noe om det selvhatet som må ha drevet han i hele hans dikteriske karriere:

"Stilt går granatenes glidende bånd.
Stans deres drift mot død,
stans dem med ånd!
Krig er forakt for liv.
Fred er å skape.
Kast dine krefter inn:
døden skal tape!"

Wikipedia om Nordahl Griegs høydepunkter:

- Da Nordahl Grieg i 1933 reiste til Sovjetunionen, ble han værende der i to år, lenge nok til å bevitne Moskvaprosessene. Oppholdet ble starten på et livsvarig politisk engasjement for Sovjetunionen.

- I perioden 1935–40 var han også formann i Sovjetunionens Venner, som hadde blitt etablert etter initiativ fra Komintern i 1928 og som samarbeidet med NKP.

- Året etter (1937) dro Nordahl som krigskorrespondent til Spania for å oppleve Den spanske borgerkrigen på nært hold. Dette resulterte i reportasjeboken Spansk sommer.

- Han meldte seg til tjeneste for den norske hær, og var vaktmannskap da gullbeholdningen til Norges Bank ble fraktet ut av Norge og trygt over Nordsjøen til Storbritannia.

- Høsten 1943 startet de allierte opp en storstilt bombeoffensiv mot Berlin. Det meldte seg et sterkt ønske hos Nordahl om å få være med på et av bombetoktene mot Tysklands hovedstad.

En smilende Nordahl koser seg i Spania i 1937 da sovjeterne hadde moro med å utrydde alle spanjoler som ikke ønsket seg et sovjetisk diktatur. Spesialiteten var massedrap av nonner og prester på bestialsk vis. Ikke noe rart at kulturmarxistenes dikteryndling gliser og koser seg.

Å forsvare fedreland, frihet og demokrati, betydde for Nordahl å støtte den satanistiske jødestyrte kommunismen og drive propaganda for Sovjetregimet som i over et tiår før dikteren og aktivisten Nordahl dro over på besøk, hadde vært travelt i gang med å utrydde så mange millioner russere og ukrainere som overhodet mulig. Sovjeternes iskalde psykopati og forakt for menneskeliv bragte ofte frem en gledeståre i Nordahls øyekrok og inspirerte den store "fedrelandshelten og demokratiforkjemperen" til å skrive mange vakre dikt. Krake søker som kjent make.

Over er et bilde av det utbombete Berlin: Nordahl Grieg's våte drøm om å delta i nedslaktingen ble gjort til skamme av en av Europas tapre og selvoppofrende patrioter som kanskje så slik ut som guttene på heltebildet under?:

Bildet over er malt av den tyske kunstneren Smagon og viser krigen slik den virkelig var. Ungdommer betjener med stor dyktighet luftvernkanonene for å redde flest mulige kvinner og barn fra den allierte masseslaktingen fra luften. På bildet ser vi at de har fått inn noen treffere på massemorderne. Kanskje en av dem som brennende styrter til jorden er nettopp kulturmarxisten Nordahl Grieg? Han hadde jo et brennende ønske om å delta i nedslaktingen av Europas frihetskjempere så kanskje det gikk troll i ord?

Slik ser virkelige helter ut. Ungguttene gir alt de har og til og med livet for å redde livet fra de psykopatiske massemorderne og deres bombekrig. Dette er krigens virkelige helter.

Hadde Nordahl fått fly noen dager til, kunne han rukket å drepe denne Norgesfiendtlige nazikvinnen.

Over er en kvinne som har overlevet et bombeangrep på Berlin. Hadde Nordahl Grieg fått vært med på flere turer så kanskje han hadde klart å bli med på å drepe henne også.

Tyskerne hadde plassert jødene i beskyttete leire med tilstrekkelig mat for å utføre nødvendig og krigsviktig arbeide under trygge forhold hvor de ble forskånet for massebombing. Den allierte jødesiden takket tyskerne med et sant Holocaust av en bombekampanje med sikte på å brenne ihjel flest mulig tyske kvinner og barn i byene deres. Nordahl Grieg var så begeistret for denne måten å slakte folk på at han deltok frivillig på en av slakteturene til englenderne.

Slik ser godhet og patriotisk Norgeskjærlighet ut. Sett fra en kulturmarxistisk synsvinkel.

Bildet over illustrerer hva massemorderne Grieg fløy sammen med skapte av sadistisk død. Ofrene er fra et tilsvarende massemord de allierte utførte i Hamburg. Antallet som de allierte klarte å myrde i Berlin er ukjent og vanlige kosher kilder som Wikipedia er bare til å le av, også på dette området. Den norske versjonen angir 4-7.000 mens den engelske angir 20-50.000. Mitt tips er at vi må regne med over 100.000 døde og enda flere sårete etter Holocaustet på tyskerne i Berlin.

Bildet over er slik en ukjent tysk mannskap ved en luftvernkanon så for seg en ildstorm i Berlin og senere malte med vannfarver. Kanskje er det akkurat da at den kulturmarxistiske poeten Nordahl Grieg titter ned og morer seg kongelig over synet? Før han faller ned og kanskje selv havner i bålet? Det siste hadde jo vært artig.

Avslutningen henter vi forlagets bokomtale:

"Kvar hentar desse dikta krafta frå? Kvar henta Nordahl Grieg krafta frå?" står det i forlagets bokomtale. Svaret: "Fra det mørkeste helvete dypt inne i en fordervet og pervers sjel."