.:Vigrid Forsiden:.

Hva negre vil med oss hvite

”Vi dreper kvinnene. Vi dreper babiene. Vi dreper de blinde. Vi dreper de handicappede. Vi dreper dem alle…… Når du er ferdig med å drepe dem alle: Gå til gravplassene deres og drep dem en fordømt gang til fordi døden deres var ikke grusom nok.”

Dette er hva Khalid Abdul Muhammed oppfordrer svarte til å gjøre med oss hvite. Talen ble holdt den 29. november 1993 på Kean College i Union, Jew Jersey i Jew$A.

Dette er hva som skjer den hvite rase etter hvert som raseblandingen fortsetter og de svarte hordene innvaderer våre hvite landområder. Blir din datter den neste? Vi Hvite utgjør kun 7% av jordens befolkning. Redd den Hvite Rase!

Khalid er ingen hvem som helst. Han var assistent til Farrakhan og er (1993) leder av The new Black Panther. Og allikevel er Khalid og negrene hans ingen trussel mot oss i forhold til den internasjonale jødedommen som har fått oss i sitt dødelige grep.

Og trodde du dette hørtes ille ut er det bare en blek kopi av den internasjonale jøden Ilya Ehrenburg’s hatefulle angrep på den nordiske befolkning i Europa. Han ble senere tildelt internasjonale priser og ble oppvartet i mange land for innsatsen sin i det pågående folkemordet på vårt forfulgte og snart utryddete hvite folk.

Vær hermed advart og ikke vær forbauset når turen kommer til deg og din familie. Vil du unngå denne skjebnen er det kun en eneste utvei: Kom til Vigrid og bli en aktiv forsvarer av den hvite rase. Bli med oss og kjemp for Frihet og Fred. Seier eller Valhall!