.:Vigrid Forsiden:.

Nazifakta dreper Jødeløgner

Hitler var en populær og folkelig leder

Hitler var en diktator og Det tredje riket var et tyranni? Ta en titt på fakta:

5. mars 1933: Hitlers naziparti (NSDAP) får 17 277 180 av 39 655 029 stemmer, altså nesten halvparten av alle stemmene og over dobbelt så mange stemmer som det nest mest populære partiet, Sosialdemokratene.

Versailles 1919 - Folkeforbundet var en anglojødisk maktstrategi og krigsredskap mot Tyskland

12. November 1933: 92.2% av folket stemmer enda en gang for at Hitler skal sitte ved makten, og for at Tyskland skal trekke seg fra De forente nasjoner.

Adolf Hitler var folkets egen Leder - og en meget avholdt sådan

19. august 1934: Over 90% stemmer for at Hitler skal bli Fører og rikskansler.

Saarland ble stjålet av Frankrike - 90% ville tilbake til Tyskland under Hitler

Saarland - Valgresultatet i 1935: Saarland kom hjem til Riket

13. januar 1935: Folket i Saar-området har folkeavstemning om hvorvidt de ville tilhøre Tyskland eller Frankrike, og 90.7% stemmer for å bli gjenforent med Tyskland.

Franske okkupanter av Rheinland. Bevisst bruk av kolonisoldater for å ydmyke det tyske folk

Illustrierter Beobachter tar det jødestyrte og hatefulle Frankrike på kornet

29. mars 1936: 99% av folket stemmer og av disse stemte 98.8% for at Rhinland skulle være tysk og forsvares militært, og at naziene skulle fortsette å styre Tyskland.

Anschluss: Ostmarkerne jublet da de ble gjenforenet med Moderlandet

10. april 1938: 98-99% av tyskerne stemmer for å gjenforenes med Østerrike (Anschluss) og for at naziene fortsatt skal sitte ved makten. Samme dato stemmer 99% av østerrikerne for å slutte seg til Tyskland og innlemmes i Det tredje riket.

Sudetenland befris: Sudeterne hilser sine tyske brødresoldater hjertelig velkommen

4. desember 1938: 97.3% av befolkningen i Sudetenland (en del av det nylig opprettede Tsjekkoslovakia - en kunstig stat satt sammen av første verdenskrigs vinnere), som i hovedsak bestod av etniske tyskere, stemte for å slutte seg til Tyskland.

Memelland ble fritt 22. mars 1939 og gjeninnlemmet i Det Tyske Riket

22. mars 1939: Memelland blir fritt etter avtale mellom Tyskland og Litauen som stjal landet i 1923 i smarbeide med Frankrike som holdt landet militært okkupert etter Versailles-diktatet i 1919. Jubelen blandt Memelbefolkningen var enorm da Hitler besøkte landet iden 23. mars 1939.

Ingen statsleder og ikke noe parti i noe land, hverken før eller siden, har vunnet slike overveldende valg-seire som Adolf Hitler og NSDAP gjorde. Og om demokrati betyr at folket bestemmer - at de får viljen sin - så var "Nazi-Tyskland" mange ganger mer demokratisk enn f.eks. dagens Norge eller Jew$A der "vinnerne" som oftest har en oppslutning på under 30%.

Stort poeng: Massevis av personer og grupperinger her og der tror de er "snille" og "gode" fordi de fordømmer Hitler & naziene (akkurat som makthaverne gjør). Men det er mest fordi de er fullstendig hjernevaskede og historieløse og ikke forstår at det nasjonalsosialistiske Tredje riket var den frieste og lykkeligste nasjonen som har eksistert de siste 100, og kanskje de siste 1000 eller 10 000 årene. Hitler var demokratisk valgt - og de valgte ham igjen og igjen med nesten 100% oppslutning!

Dette er den store forbudte hemmeligheten - som systematisk, frenetisk og nevrotisk dekkes over av jødemakten med sin HoloCa$hløgn og perverse sadisthistorier som har absolutt null med historiske fakta å gjøre. Frigjør deg selv; lær sann historie og bli Nazi!