.:Vigrid Forsiden:.En av de mest innflytelsesrike TV-kanalene her i verden er det jødeeide MTV som har spesialisert seg på ungdomsmarkedet. Hvis det er noen som tror at musikk og stil er tilfeldig så tro om igjen. Her ser du hvem som eier kanalen og et eksempel på dens spredning av "kultur".

MTV eies av et av verdens største media- og underholdningsselskaper som heter Viacom. Leder av Viacom er selvsagt en jøde. I dette tilfellet den styrtrike Sumner Redstone som har forandret navnet sitt fra Murray Rothstein. Slike navneforandringer er for øvrig typisk for jødene som ikke vil vekke oppmerksomhet om at de er jøder.

Vi tar også med et ferskt eksempel på hvordan MTV arrangerer ungdomskonserter.

Nå i januar 2001 arrangerte MTV en "live" konsert utenfor Los Angeles som ble tatt opp for å vises på det man med rette kan kalle drittkanalen MTV. Bokstavelig talt. Under spillingen beveger to av de opptredende "artistene" seg ut på kanten av podiet rett foran noen jenter i 13-14-års alderen og drar ned buksene. Deretter snur de raskt baken mot jentene og driter dem midt i ansiktene.

Ikke vanlig dritt, åneida. De hadde på forhånd fylt godt opp og i tillegg tatt avføringsmiddel slik at de nærmest sprayet dem som sto nærmest. Tv-kameraene i nærheten var for anledningen dekket til med plast for ikke å bli tilsvinet.

Jentene får jo nærmest sjokk og kommer seg vekk. Heldigvis har et par av dem (Monique Garcia og Kelly Sloat) tøffe foreldre, noe som det ikke er vanlig lenger i denne jødestyrte tidsalder, som anmelder saken og forlanger oppreisning. Det tviler jeg de får med den makten jødene har over amerikanske domstoler i Jew$A, men Viacom/MTV måtte i alle fall rykke ut med en offentlig unnskyldning på bortgjemt spalteplass.

MTV-lederen for showet benekter at det var planlagt, men alle Tv-kameraene i nærheten ble dekket godt til med plast på forhånd og de seks venninnene ble spesielt invitert av arrangørene til å være helt fremme ved podiet hvor dritten ble spredd.


En annen sak er at dette med ekskrementer går igjen i jødisk tankegang overalt. Ifølge Talmud skal Jesus koke i ekskrementer etter sin død. For dere som har lest jøden Julius Paltiel sin bok fra krigen beskriver han hvordan han ligger totalt avkreftet i en sykeseng sammen med en annen pasient som er døende.

Den døende pasienten ligger fullstendig avkreftet ved siden av Paltiel, men da han er i ferd med å utånde får han slike kramperykk at han får snudd seg slik at baken hans kommer opp i ansiktet på Paltiel. Og der driter han alt han har midt oppi ansiktet til Paltiel som er så svak at han intet kan gjøre. Kun ta i mot det som kommer. Prøv selv denne manøveren sammen med en annen i en vanlig seng. Som ved et under overlever selvsagt Julius Paltiel, men det er annen historie vi kan komme tilbake til.

Hvor lenge vi skal finne oss i å bli trakassert og holdt for narr på denne og utallige andre måter av jødiske drittpåfunn er opp til deg. Et sted å starte er å kjøpe musikk gjennom Vigrid's nettbutikk. For de av dere som er flinke til å lage hjemmesider kan jo starte opp en side med stoff og musikk for ungdom?

Vigrid bygger media for nordiske folk!