.:Vigrid Forsiden:.

Fotofalsk: Fra vanlig foto til tragisk dobbeltmord av to russiske damekrigsfanger

Bildet over forestiller en tysk soldat som vil skyte to russiske maskingeværdamer

Så langt jeg kan se er maskingeværet over et russisk maskingevær av typen Maxim. Det ser litt klumpete ut fordi det er et meget robust, vannavkjølt maskingevær. Pålitelig i kamp under alle forhold, men med lav skuddtakt i forhold til det tyske MG42. Min tolking av hva hensikten med bildet over er at de to russiske damene er maskingeværskyttersker som har betjent Maxim-geværet. De har overgitt seg til de tyske styrkene og nå står en tysk soldat i ferd med å skyte dem med pistolen sin. Det er strengt forbudt å skyte krigsfanger og i motsetning til alle de andre krigførende partene var det tyskerne som overholdt krigslovene klart best. På Østfronten som på Vest- og Sydfrontene. Bildet er altså ekstremt usannsynlig i seg selv selsom man altså er dum og naiv nok til å tro at bildet er ekte.

Bildet er selvsagt ikke ekte, men en forfalskning basert på et ekte foto:

Heisann! Hvor er de to fortvilte og gråtende damene som ikke ville bli skutt?? Borte!

Dette gir et helt annet bilde av situasjonen. En tysk soldat får tatt bilde av seg med et forlatt og erobret russisk Maxim maskingevær. Hverken mere eller mindre og mere er det ikke å si om det.

Ser vi nå på det øverste bildet er det helt typisk for denne type sovjetiske forfalskninger mindre skarpt. Soldaten med pistolen kaster ingen skygge under seg slik vi ser soldaten i det nederste bildet gjør. Jeg har merket to steder hvor det er klart at man har hentet deler av originalbildet og flyttet mot Høyre der hvor soldaten står i originalbildet. Nok en klumpete forfalskning, men den gjør nytten sin og er spredt rundt omkring. Den jødedyrkende makteliten og deres medieapparat sørger for at ingen tør å gjøre forfalskningene offentlig kjent.

Denne type bilder fikk en enormt mye større betydning etter at jødesiden måtte innrømme at hele Auschwitz-løgnen om millioner av gassede jøder var løgn, oppspinn og ren hatpropaganda. Tallet 6 millioner er et mytisk fantasitall som selvsagt ikke påvirkes av noe som helst. Hatpåropagandaen og løgnene skiftet derfor over fra Gasse-HoloCa$h til Henge- og skyte-HoloCa$h på Østfronten. Løgn og vår og hat hele HoloCa$h-svindelen. Og fotoforfalskninger av denne typen beviser det.