.:Vigrid Forsiden:.

Nelson Mandela - Artikler:


Jødestyrt Antihvit Rasehater
- og Kommunistisk Terrorist

Mandela's Halsring
- Mandelas arv til Ettertiden

Jødelakeien Mandela er død
- Kulturmarxistenes Yndling er borte


Nelson Mandela - Kommentarer:


Breivik og Mandela

Antihvit terror er kosher

I Sverige har en lærerinne fått smake PK-pisken fordi hun ytret seg negativt om noen invadører og og nøytralt om Breivik. Jada, ordet nøytralt er et riktig ord, siden det hun sier om Breivik stemmer med de faktiske forhold: "Breivik er ikke dum" og at sluttinnlegget i retten "i det store og hele er en god tale, som inneholder mange tungt fordøyelige sannheter." Det er en faktisk og objektiv sannhet som alle er enige om. Både fiender av Breivik og tilhengere. Det er jo nettopp årsaken til at den ikke ble kringkastet og media dreper den med taushet.

Nå er ikke dette egentlig verdt å spandere tid på, men sammentreffet med at den samme makteliten og deres smiskende journalistkryp nærmest faller over hverandre i hyldest av en mye større terrorist enn Breivik. Og det på tross av at de begge tjente den samme Herren: Internasjonal zionistisk kapital.

Forskjellen på Breivik og Mandela ligger først og fremst i at Mandela hater alle hvite og vil drepe dem. Det er stikkordet til en hel hjernevasket hvit maktelite og mediehorene deres til å rose en neger opp i skyene. At vanlige folk faller inn i hyldesten skyldes ganske enkelt at de er hjernevasket fra første dag i barnehagen til å hate alt hvitt. Så enkelt er det hele, faktisk.

Sannheten er vårt viktigste Våpen -

Spreding av den er en Plikt

Vi vet alle sammen at terrorisme kun utøves av den tapende part. Med en gang en part har vunnet er de tidligere terroristene feirede frihetskjempere. Dette er en regel uten noe som helst unntak. Det er faktisk den eneste regelen i hele Universet som det ikke finnes unntak til. Når antihvite terrorister og rasehatere som Nelson Mandela hyldes av nærmest samtlige hvite ledere og deres propagandisthorer i massemedia så finnes derfor forklaringen kun et eneste sted: Mandela terroriserte og målbærer antihvitt rasehat på vegne av den globale makteliten som enkelt kan kalles zionistene og deres kapitaleiende kjerne.

At hvite ledere og menigmann også hylder deres genetiske og hatefulle fiende kan kun forklares på samme måten: De hvite lands maktelite er innsatt og kosher-godkjent som lojale til zionistenes overordnede mål. Mediehorene deres er både hjernevasket og betalt for å sette den antihvite massemorderen Mandela opp på en pidestall som et idol for alle hvite til å dyrke. Dermed blir hvite lettere å utrydde fordi de nærmest ber om det. Jeg tviler på at den hvite kvinnen som ligger voldtatt på gaten i dagens Sør-Afrika ba om det, men det gir den norske makteliten totalt blaffen i. Hun er hvit og som sådan kan hun bare holde kjeft mens hun voldtas og steines etterpå.

For oss som ikke ønsker å gå i terroristen Mandelas voldelige og blodige fotspor gjenstår kun spreding av Sannheten. Derfor: Spre artikkelen vi linker til overalt på nettet. Det er ikke mye til handling, men den eneste vi har til vår rådighet.


Erna Solberg hylder Nelson Mandela

----- Original Message -----
From: Tore W. Tvedt
Sent: 12/09/13 12:31 AM
To: smkinfo@smk.dep.no
Subject: Nelson Mandela

Ad. Erna Solbergs hyldest av Nelson Mandela og reise til hans begravelse

Til Statsministerens kontor med kopi til statsministerens pressesekretærer:

Kommunikasjonssjef Trude Måseide, trude.maseide@smk.dep.no
kommunikasjonsrådgivere Tor Borgersen, tor@smk.dep.no, Arvid Samland, arvid.samland@smk.dep.no, Øivind Østang, oivind.ostang@smk.dep.no, Camilla Ryste, camilla.ryste@smk.dep.no, Roger Holmsen, roger.holmsen@smk.dep.no

Det er komplett uforståelig at statsminister Erna Solberg hylder en jødestyrt kommunist og terrorist som selv på sine gamle dager var så fylt av hat mot den hvite rase at han deltar i fellessang med sine kommunistkolleger, styrt av en av sine jødiske føringsoffiserer, hvor hovedtemaet er å drepe alle hvite.

For å friske opp kunnskapen deres om Nelson Mandela oversender jeg en artikkel med en del linker hvor dere selv kan lese og se på video hvordan Mandela løfter den knyttede kommunistneven menes han synger om å drepe hvite. I den nederste videoen får dere se en "live" video hvor mandelas arv til Sør-Afrika presenteres på en måte som bør åpne øynene selv for politikere som Erna Solberg:

Vigridartikkel i anledning Mandela's død.

For å gjøre det enklere for dere har jeg linket de to videoene direkte her. De er ikke lange og sier alt som er å si både om Mandela, fremtiden for den hvite rase og med en stor sannsynlighet fremtiden for norske jenter som vokser opp i dag:

Mandela synger om å drepe hvite.

Voldtatt hvit kvinne steines av negre.

Og bare sånn i forbifarten - Hvor mange statsledere eller vestlige medier bryr seg om den hvite kvinnen på den siste videoen? Negrene på videoen lever opp til Mandelas arv til verden.

Med Nordisk hilsen
Tore W. Tvedt
Vigrid

Det norske Snylterhuset -

- Patetiske, Antihvite Terroristsleikere
- en skam for det Norske Folk

Noe mere skammelig enn det norske "kongehuset" skal man lete lenge etter. Jeg tenker da ikke bare på det faktum at denne patetiske gjengen ikke har noen som helst lovlig rett på å kongeverdigheten, men det faktum at de åpent hylder terroristen og massemorderen Nelson Mandela. Nelsom Mandela var en kommunististisk terrorist med jødiske føringsoffiserer. Helt til det siste var Mandela besatt av hat til den hvite rase og regjerte over et land hvor drap på hvite var en del av dagliglivet. Og det er det ennå. Denne antihvite rasisten og massemorderen hylder Søppelhusets medlemmer med å bære en Mandelaring rundt håndleddet og et halsbånd med Mandelabilder rundt halsen. Mere lavstående amøber skal man lete lenge etter. Bildet over er hva Søppelhuset støtter i praksis og det tror jeg de vet. Video er i linken under.

Mandelahalsbånd i aksjon

Dere som har lest de to eksterne linkene øverst har med egne øyne sett toskene bære sine Mandelasmykker. Det finnes i virkeligheten bare et ekte smykke som bærer navnet etter Mandela og det er det genuine Mandelahalsbåndet. Du ser et bilde på bruken av det over og restene av Mandelahalsbåndet er fremdeles rundt halsen til bæreren. Dette er hva smykkene Snylterfamilien bærer på symboliserer. Det tror jeg de vet og det tror jeg de ønsker å vise sin støtte til. For noe lavtstående krapyl.


Mandela vil drepe alle Hvite


Kulturmarxistenes Mål - video

Negre følger Mandela's Bud
Hvit kvinne voldtas og steinesNelson Mandela's Arv - video