.:Vigrid Forsiden:.

Fotofalsk: Krematoriet i Ausvhwitz + tynt lik for effektens skyld

Bildet over skal forestille at et magert lik som skal brennes i Auschwitz.

Bildet over er et av falskneriene sovjeterne spredde fra Auschwitz. Forfalskningen er ikke bare primitiv, men virker jo helt imot hensikten for en som kjenner til historien om Auschwitz. Da sovjeterne overtok leiren fra tyskerne, som rømte den uten kamp, fant de en velregulert leir med en velfødd og sunn samling internerte som ble passet på og pleid av gjenværende helsepersonell. Auschwitz var på mange måter en eksemplarisk interneringsleir. Hele 7-10.000 internerte som ble vurdert for svake til evakueringsmarsjen ble igjen. Mange syke ville heller være med SS-vaktene de kjente og stolte på og som behandlet dem forskriftsmessig vestover og det var smart for mange av dem. Sovjeterne voldtok gjerne kvinnelige internerte de "frigjorde" og fraktet mange "frigjorte" intererte østover til tvangsarbeidsleirene sine.

Sunhetstilstanden avspeiler seg i de tre internerte som betjener en av krematorieovnene. Det avmagrete liket er fullstendig malplassert og det er kun på dette falske fotoet at jeg har sett en slik avmagring på noen bilder fra Auschwitz. Årsaken til det var at Auschwitz lå for langt øst til at området rundt var gjenstand for den kriminelle folkemordbombingen anglozionistene brukte for å utrydde den tyske sivile befolkning gjennom direkte massedrap og utsulting gjennom teppebombing av hele samfunnsstrukturen. Dette førte til at vinteren 1944/45 sluttet Tyskland vest for Berlin å fungere og massesult og sykdomsepidemier brøt ut i overfylte leire. Leirene var jo overfylte fordi anglozionistene krevde at tyskerne evakuerte de internerte østfra slik at de ikke falt i hendene på sovjeterne.

Det var altså anglozionistenes krav om evakuering og deres folkemord på det tyske folk som skapte forholdene vi så i leirene som ble overtatt av anglozionistene. Lignende avmagrete lik fantes ikke der sovjeterne rykket fram. Det betyr veldig enkelt at sovjeterne har hentet bildet av et lik fra en anglozionistisk leir og limt inn i et ellers greit Auschwitz-bilde slik at de kunne sammenligne seg med anglozionistene.

Heisann! Hvor er det avmagrete liket hen da?? Borte!

Her er bildet før det er doktorert på. Et vanlig krematorium med helt vanlige, sunne og velfødde internerte som viser fram en ovn til sovjetfotografen for å dokumentere tilstanden. Dette er standard fremgangsmåte for å vedlikeholde hatet mot det tyske folk slik at egne forbrytelser, landtyverier, krigsforbrytelser og folkemordet på tyskerne fjernes fra det offentlige lys. Med andre ord: Slik er HoloCa$ bygget opp. Løgn og falsk og falsk og løgn og intet annet.