.:Vigrid Forsiden:.

Jødisk sadisme mot dyr

Jødisk arroganse og sadisme ser ikke ut til å ha noen som helst grense. De lemlester guttebarna sine seksuelt den 8. dag og kosher slakting er bevisst dyremishandling. Hva skyldes denne jødiske ondskapen?


Video om kosher slakting
En skammens Halal-beslutning
Antijihad om Halal-slakting

Som alle nordiske folk har vi stor respekt for dyr og er opptatt av at naturen skal beskyttes. Det er ikke alle andre folkeslag, snarere tvertimot. Fra Midt-Østen kommer etter vår nordiske standard både syke "religioner" og syke slaktemetoder.

Videoen i den øverste linken er en informasjonsvideo om hvordan jødene driver sin kosher-slakting. Bildet er en illustrasjon til kosherslaktingen.

Hvordan slikt i det hele tatt kan tolereres uansett om slaktingen foregår i Norge eller annetsteds for senere å bli fraktet til Norge er oss uforståelig. Vi bør innføre forbud mot å spise kosher- og halal-slaktete dyr i nordisk religion.


Kosheravgift - jødesvindel de Luxe

Det vi kaller jødemafiaen presser alle bedrifter de kan til å betale dem såkalt kosheravgift på produktene deres. I Jew$A utgjør det mange milliarder USD hvert år.

Kosher-slakting i EU

er nå tillatt og det vil dermed også gjelde for Norge. Jøder og muslimer viser sin forakt for dyr ved den måten de slakter dem på. Vi som er av nordisk ætt forakter slikt dyreplageri og den ondskapen som ligger bak dyremishandlingen. Vi oppfatter dette som en kriminell handling og de som står bak må behandles deretter.

Jødenes Kosher-svindel griper om seg

- Hvis det er noe jødene kan er det å finne utrolige metoder for å svindle til seg andres penger. HoloCa$h-svindelen er velkjent, men langt fra den eneste. Kosher-svindelen griper stadig mere om seg. Hvor lenge skal vi finne oss i jødenes svindelmetoder?


Jødisk kosher-sadisme i praksis

Den måten jødene sakte, men sikkert spiser opp et samfunn innenfra og omformer det kan sammenlignes med slik parasitter opererer. Postville på grensen mellom Iowa og Wisconsin i Jew$A er et godt eksempel på hvordan de bryter ned et hvitt samfunn til søppel.

På slakteriet sitt dreper de dyrene på en sadistisk måte som er typisk for jødedommen. Metoden kalles for "Glatt Kosher" og er enn så lenge forbudt i Norge. I alle fall offisielt, men nå vil lesba Grangås forandre på det. Er du først pervo så følger gjerne annen dritt med.

På bildet til venstre vises en annen variant av kosher slakting og blodsbesettelse som jødene er beskyldt for: Strupekutting av ikke-jødiske barn og bruk av blodet for rituelle formål. Du vil se denne type strupekutting på tusenvis av filmer fra den jødiske hatpropagandasentralen i Hollywood. Med andre ord: typisk jødisk.


PETA avslører sadistisk (Kosher) jødisk dyremishandling

PETA - People for Ethic Treatment of Animals - er en kjent og aktet organisasjon som kjemper mot all form for dyremishandling. De ble tipset om at Jew$A sitt største og høyest rangerte Kosher slaktehus drev direkte sadistisk mishandling av dyrene som ble slaktet der.

Et filmteam fra PETA jobbet undercover på slakteriet i flere uker og tok opp film som beviser kosher slaktingens sadisme. Se filmen, les teksten og lær sunn avsky mot jødisk sadisme i praksis.


Jødisk Kosher slakting - pervers sadisme mot dyr

Vi som er av nordisk ætt har en iboende følelse for at vi alle har visse rettigheter som vi alle er pliktige å ta hensyn til. Dette gjelder også overfor dyr. Årsaken må finnes i det klimaet og miljøet vi som folk utviklet oss i.

Ikke alle andre folk har det slik. Jødene har seksuelt prevertert seg selv gjennom lemlesting av babygutters tiss på den 8. dag i livet deres. Jødisk historie og målsetting handler om ondskap, folkemord på og undertrykkelse av andre.

Denne korte videoen på 5 minutter fra det største og høyest rankete Kosher slakteriet for jøder i Jew$A gir deg et eksempel på Kosher slakting. Bli med Vigrid i kampen for frihet og verdighet for alle folk og dyr.