.:Hovedsiden:.

Kommunisme - Introduksjon

Kommunismen regnes som en av den politiske internasjonale jødedommens strategier for å knuse de ikke-jødiske stater ved å vende deres egne underpriviligerte borgere mot statsapparatet og det ikke-jødiske aristokratiet.

Karl Marx regnes som kommunismens far som forfatter av boken ”Das Kapital”. Navnet hans høres tysk ut, men Karl Marx var av jødisk ætt og het opprinnelig "Mordechai Levy".

Jøder har vært ledende og dominerende i kommunismens utvikling hele tiden og det som kalles den ”russiske revolusjon” kan bedre hete ”den internasjonale politiske jødedommens statskupp i Russland”. Med etterfølgende Genocide(Folkemord) på den Hvite befolkningen.

Den Røde Armé ble bygget opp av Leo Trotsky ..oops.. la oss heller bruke hans jødiske navn ”Leon Davidovitsj Bronstein”; for, jada, mesterslakteren i borgerkrigen som fulgte var av jødisk ætt.

Det var også de som styrte det politiske terrorapparatet og utgjorde så mye som 70% av de politiske kommisærene i den Røde Armé og som sto for myrderiene som fulgte:


Blodbadet i Kiew 1919

Da den Røde Armé trakk seg ut av Kiew i Ukraina under borgerkrigen i 1919 slaktet terrorpolitiet (Tscheka) ned det de hadde av politiske fanger. Litt mer brutalt og åpent enn man gjør det i Europa i dag, men ikke glem at Jürgen Graf nettopp ble innvilget asyl som politisk flyktning i Iran fordi hans revisjonistkolleger i østerrikske fengsler plutselig begynte å dø av ”uforklarlige” årsaker.


Ritualmord

Mannen som er hengt opp etter det ene benet i treet med en stang stukket opp i rektum har fått strupen kuttet over og er ”blødd hvit” etter beste Kosher slaktemetode. Han var en polsk offiser og slaktingen er foretatt av den jødestyrte Røde Armé i 1919. Vi kan trekke en parallell fram til ritualmordet på Daniel Wretström i Sverige forleden hvor de avsluttet mishandlingen med å kutte strupen hans slik at han ble ”blødd hvit”.