.:Hovedsiden:.

Kommunisme – Redskap for Folkemord

Kommunismen ble stiftet av en jødisk rabbinersønn med støtte av andre jøder og forbrytere og mordere hvorav de fleste hadde mer eller mindre jødisk blod i årene. Overalt hvor kommunistene fikk makten ble store deler av befolkningen utryddet.

Bildet over er fra Prag hvor en mann sitter og sørger over familien sin som ligger voldtatt og myrdet av de kommunistiske hordene på fortauet ved siden av ham.

Krigen er slutt. Millioner av tyskere er utryddet etter at våpnene ble lagt ned i mai 1945. Den kalde krigen gjorde at Tyskland igjen fikk komme på beina for begge de jødestyrte leirene trengte dem som kanonføde og arbeidere. 17. juni 1953 startet revolusjonen mot det kommunistiske regimet i Midt-Tyskland (DDR).

Noen hundre ble drept og titusener ble slept av gårde til de jødestyrte dødsleirene i Sibir. Få vendte tilbake. Med never og stein angrep tyskerne de kommunistiske morderne. Til høyre et enkelt minnesmerke på en gate over en fallen patriot. Myrdet av kommunistiske drapsmenn.

Noen år etter oppstanden i Berlin reiser ungarerne seg mot de kommunistiske slavedriverne og morderne som undertrykker dem. Slik kommunismen alltid og uten unntak vil undertrykke alle folk. Bildet er fra Budapest i 1956 mens kampene ennå raser.

Kaldblodig og nådeløst, slik kommunistene har for vane, valset de over den sivile befolkningen. Resultatet av kommunistenes myrderier ligger på bildet fremdeles i gatene.

I 1968 var turen kommet til Tsjekkoslovakia og i en hel uke var landet fritt for den kommunistiske Sovjethæren. Men Jew$A ga kommunistene fritt spill og kommunistmorderne invaderte landet igjen og myrdet og fordrev til folket igjen var på plass i den kommunistiske slaveleiren alle kommunistiske land er.

Kommunistpanzer kuer sivile tsjekkere til lydighet. Kommunismen er folkemord i praksis og terror, drap og undertrykking er midlene.

Over har vi to ofre for kommunistenes hat og drapstrang. De to var italienske krigsfanger i det kommunistiske Jugoslavia. Kommunistene ble hjulpet til makten av det jødestyrte kapitalistiske Storbritannia og da krigen var slutt myrdet kommunistene rundt 1,5 til 2 millioner bare i Jugoslavia.

Nå var det ikke bare i Europa at kommunistene utfoldet terror og blodtørstighet. Bildet over viser at kinesiske kommunister har lært å løse debatter på en grei og endelig måte de også.

Antallet kinesere som ble myrdet av kommunistene blir vel aldri fastsatt, men det varierer fra 40 til 80 millioner.

Fra 1950 av startet de kinesiske kommunistene likhetsprossessen sin i Tibet. Og ingen er jo likere enn når de er lik så det er en tilstand kommunistene setter motstanderne sine i så raskt de kan. Både virkelige og innbilte motstandere. Dette kommunistiske folkemordet fortsetter den dag i dag.

I Vietnam gikk det ikke stort likere. Kommunistene i Nord-Vietnam og deres terrorister, også kalt Vietcong, ryddet godt opp i Vietnam også. Rundt 2 millioner myrdete og da ser vi bort fra de rene krigshandlingene.

Nå skal vi jo ikke glemme den vestlige verdens lille kjælemordere heller. På Castro’s Cuba har kommunistene siden 1956 myrdet rundt 70.000. For en så morderisk bevegelse som kommunismen er dette bare småtteri.

Inspirert av kommunistiske professorer på franske universiteter klekket de kamdodsjanske kommunistene ut en endelig løsning på borgerskapsproblemet. Drep dem alle sammen. Og det gjorde de. På bildet over ser du kun en liten smakebit på kommunismens velsignelse for det kambodsjanske borgerskapet.

Vi avslutter denne lille serien i 3 deler med å minne om at også i Norge har vi mange kommunister, marxister, leninister og lignende som støtter opp om den morderiske kommunismen.

Den norske avisen Dagens Næringsliv avslørte gruppen ”Tjen Folket” og deres påståtte kontroll med organisasjonen ”SOS Rasisme”. Kjenner du noen av deres medlemmer? I så fall finn deg nye venner. Får de makten en dag risikerer du at de gjør kort prossess med deg hva enten du kjenner dem eller ikke skal vi dømme utifra kommunismens historiske spor.

Kommunisme er folkemord i praksis!