.:Hovedsiden:.

Kommunisme – Strategi for Folkemord

Intoleranse, hatpropaganda, drapsappeller og terror er ingredienser som finnes innbakt i kommunismen og gjør den til en strategi for folkemord. Og bakom står jødene. Fra første stund av og fram til i dag. Bildet til høyre er av den internasjonale jøden Ilja Ehrenburg som sto bak hatkampanjen mot Tyskland og alt som tysk var.

Da den røde armé erobret tysk område fra høsten 1944 fikk verden oppleve en jødehetset terror ingen noen gang før hadde opplevd. Bildet over viser to små barn myrdet av kommunistene.

En ung mor er voldtatt og frept og ligger blant andre ofre for den jødiske hatkampanjen mot alt tysk. Dette er kommunisme i praksis.

Nemmersdorf er navnet på en landsby i Øst-Preussen som ble erobret og holdt av kommunistene inntil den tyske armé gjenerobret området. Alle var drept. Alle kvinner fra spebarn til oldinger var voldtatt. Kvinner var voldtatt og spikret opp på låvedører. Og bakom hetset jøden Ilja Ehrenburg til mer vold og blod.

Denne unge damen fra Nemmersdorf ble befridd for alt av kommunistene. Voldtatt, torturert, mishandlet og drept. Kommunistene viste i Nemmersdorf hva de ville med Europa.

Mannen som sto bak hatkampanjen var en jøde ved navn Ilja Ehrenburg og man skulle tro at kommunistene fulgte budene om folkemord slik de er gitt i det gamle testamentet bokstavelig.

Og skulle du som mann protestere hadde kommunistene skjebnen din klar: Nakkeskudd som på bildet over. Mellom 70 og 80 prosent av offiserene i den kommunistiske morderorganisasjonen NKVD var av jødisk herkomst.

Som du selv kan se er kommunisme og jødisk hat det samme som en strategi for folkemord. Det som skjedde i Øst-Preussen spredde seg etter gammeltestamentlig mønster over øst- og sentral-Europa. Og i vest sto andre jøder som Kaufmann, Morgenthau. Lindemann og Eisenhower, for bare å nevne noen, bak andre deler av folkemordet på tyskerne og deres allierte. Og i dag er det resten av oss som er av nordisk ætt sin tur.

Vigrid eller utslettelse – valget er ditt!