.:Vigrid Forsiden:.

Frihetskjemperen Joseph Goebbels om Jødenes Frykt for Avsløring

Kall jødene ved deres rette navn

Joseph Goebbels visste hva han snakket om og jødene fryktet han og de andre sannhetssigerne mere enn noe annet. Her er teksten på bildet: "Jøden er gjort immun mot alle farer; Man kan kalle han en kjeltring, parasitt, svindler eller profitør, alt renner av han som vann på en regnfrakk. Men kall han en jøde og du vil bli forbauset over hvordan han krøller seg sammen, hvor såret han blir, hvordan han plutselig viker unna: "Jeg er blitt avslørt."" Joseph Goebbels.

Joseph Goebbels var ikke den eneste modige mannen i sin tid som våget å nevne sivilisasjonsødeleggerne ved deres rette navn. Da kampen mot ondskapen var tapt valgte Goebbels fridøden. En annen kjent folkeopplyser og sier av Sannhet, Julius Streicher, ble hengt av jødene i 1946 som straff og hevn for at han avslørte dem. I dag savner vi slike modige menn som er helt nødvendige for at vi skal sikre vårt folks og sivilasjons eksistens. Samtlige som viker unna og bruker varierende dekknavn for å spare seg selv for problemer utviser feighet overfor fienden. Tenk over det neste gang du dekker deg selv bak meningsløse erstatningsord.

Joseph Goebbels er gått over i historien som en frihetskjemper og en helt som ga sitt liv for at vi skal kunne leve anstendige liv.