.:Vigrid Forsiden:.

9/11 - Bilder av David Dees - WTC 7

Teksten på bildet: Øverst: "60 israelske jøder ble arresterte etter 9/11 og sendt tilbake til Israel - Ingen etterforskning". Det store bildet: "Terroristangrep i USA. Den 47 etasjers høye bygning WTC 7, Salomon Brothers-bygget, like ved World Trade Center har også rast sammen". Nederst: "Zionistenes Media Tabbe: 11. september 2001 rapporterte BBC i virkelig tid at "Salomon Bygningen - WTC 7" hadde rast sammen - en halv time før det skjedde i virkeligheten". Til høyre ovenifra: "Eieren av WTC 7, jøden Silverstein, innrømmer at han ga ordre til å "ta ned" bygningen. - Chertoff, også en jøde, som er sønn av en Mossad-agent var sikkerhetssjef i USA 9. september. - Israelske jøder som ble sett mens de danset av glede da bygningene falt sammen innrømte at de var sendt ut for å dokumentere hendelsen".

Tårnet til venstre har overskriften "Bill of Rights" og begge tårnene har teksten til Bill of Rights som den amerikanske grunnloven kalles. Flyet til venstre er tekstet med "Patriot Act" som opphever borgernes friheter og erstatter de med et fascistisk diktatur og en jødestyrt polistat.

Teksten øverst: "Ingen fly traff den 47 etasjer høye skyskraperen, World Trade Center 7, som er bygget opp av stålrammer, den 9. september 2001, men likevel falt den sammen klokken 17.20".

Teksten i rammen markert med røde punkter:

- "Rudy Giuliano, på bildet til høyre var borgermester i New York, som var i bygning 7 like før den ble sprengt fortalte at han ble advart, men ville ikke oppgi av hvem".

- "Øyenvitner rapporterer at de hørte sprengladninger og eksperter kaller det en "klassisk kontrollert riving"".

- "Eieren, jøden Larry Silverstein, innrømmer på en TV-sending at den ble revet etter ordre: "Vi tok den ned"".

- "Pussig! BBC rapporterer i virkelig tid at bygning 7 faller en halv time før den gjør det i virkeligheten". Bilde fra sendingen under.

- "9/11-undersøkelseskommisjonen nektet å granske bygning 7 og hadde den heller ikke med i rapporten".

- "Kun 5% av amerikanerne vet at bygning 7 i det hele tatt falt sammen. Zionistkontrollert media nekter å fortelle det".