.:Vigrid Forsiden:.

Standard Jew$A-bløff

Over er det falske bildet av flaggreisingen på Ivo Jima.

Ivo Jima er en liten øy vest i Stillehavet som ble gjenstand for et langvarig og blodig slag i februar og mars 1945 da amerikanerne angrep øya med en enorm samling av krigsskip, fly og mannskaper. Hele seks amerikanske slagskip lå utenfor øya og bombarderte øya i to måneder før selve landgangen. Etter en måned var øya erobret, men det hadde gått hardt for seg og amerikanerne opplevde for første gang at det hadde kostet flere døde og sårede enn japanerne hadde. Dog var de fleste amerikanske utfallene sårete mens japanerne hadde bare to hundre overlevende av en bemanning på rundt 20.000.

Denne harde kampen vakte oppmerksomhet og bestyrtelse over store amerikanske tap. Det var derfor viktig å lage noe som avledet fra tapene og ga et positivt og heroisk signal om seier. En jødisk fotograf fikk æren av å ta et fotografi av flaggreisingen på et av øyas høyeste fjelltopper som så gikk verden rundt som propaganda og skrytebilde. Den jødiske fotografen, Joe Rosenthal, ble belønnet med den jødiske Pulitzerprisen oppkalt etter en ungarsk jøde immigrert til Jew$A og den jødiskdominerte medieverden lagde stor jubel. Bildet ble fremstilt som tatt under kampaction.

Her er det ekte bildet av flaggreisingen på Ivo Jima.

Det ble faktisk tatt et ekte bilde like etter erobringen av fjelltoppen, men ikke av en jødisk fotograf, men av en av de hvite amerikanske soldatene som var med på erobringen av toppen; sersjant Lowery.

Dette bildet og bruken av det og forfalskningen som propaganda og prisutdeling til jøden samt glemsel til den hvite fotografen er alt sammen fullstendig typisk for hele Jew$A og dets hykleriske, dobbeltmoralske og feige virksomhet. Den gang som i dag.