.:Hovedsiden:.

Holodomor - Folkemord ved utsulting

Teksten på bildet fritt oversatt: "Ukraina er verdens mest fruktbare land; også kalt Europa's brødkurv. Men da ukrainerne prøvde å hevde sin selvstendighet overfor Sovjetunionen ble de utryddet ved hjelp av sultedød av kommunistene ledet av Stalin. (Stalin var forøvrig bare en frontfigur for den jødiske Kaganovichklanen). I 1932-33 ble de brutalt påtvunget en kunstig skapt matmangel som førte til at 10 millioner pluss husdyrene deres sultet ihjel. (Det vil si de dyrene som ikke kommunistene tok fra dem). Selv da det ble kjent over hele verden gjorde hverken USA eller resten av verden noe med det. Denne uhørte forbrytelsen mot menneskeheten er folkemordet kjent som Holodomor.".

Teksten på bildet fritt oversatt: Øverst: "Med mat som våpen - Ukraina var Europas kornkammer. I 1932 protesterte det kristne Ukraina mot den brutale undertrykkelsen fra det jødisk-kommunistiske regimet i Moskva. De regjerende jødekommunistene under ledelse av Josef Stalin sendte inn den røde armé for å straffe ukrainerne. De konfiskerte alt kornet (og alle husdyrene). Kirkene ble ødelagt og grensene sperret slik at ingen kunne flykte. Skrekkregimet som fulgte var ubeskrivelig".

Teksten til høyre: "I løpet av de to årene som fulgte i den menneskeskapte hungersnøden døde 10 millioner ukrainere og dyrene deres under forferdelige lidelser. Stalin fikk laget filmer som viste omverdenen hvor bra det sto til i Ukraina. Dette zionistiske massemordet regnes av mange som det virkelige Holocaust".

Teksten under: "Mat brukes fremdeles som våpen; bare se på Gaza".

Avisen i stort format

Det kan være greit å minne oss selv på hva historien har å fortelle om de zionistiske kreftene som er i virksomhet på det globale plan og som Norge etter 8. mai 1945 er en integrert del av. Holocaustet ved navn Holodomor var de sovjetiske jødenes verk under ledelse av Kaganovich-klanen.