.:Hovedsiden:.

Adolf Hitler - Kunstneren

Blomster av Adolf Hitler : Når du hjernevaskes på skolen så er det vanskelig å forestille seg Adolf Hitler som maler opptatt med å feste blomsterinntrykk på lerretet, men slik var også en av verdens største statsmenn noensinne.
Bygninger av Adolf Hitler : I de årene Adolf Hitler oppholdt seg i Wien er det rimelig at han ble opptatt av bygninger og arkitektur, noe Wien er verdenskjent for. Som den kunstneren Adolf Hitler var festet han mange av inntrykkene sine på malerduken sin.
Hunder av Adolf Hitler : Bildet her er av schäferhunden Blondi som var Eva og Adolf Hitler sin trofaste følgesvenn. Adolf Hitler laget også skisser av andre hunder som viser hans empati overfor alt levende.
Kvinner av Adolf Hitler : Alle normale menn er opptatt av kvinner og Adolf Hitler var selvsagt det samme. Vi synes at han kunne valgt et norrønt motiv i stedet for Maria og Jesus, men pytt, bildet er fint for det.
Nakne kvinner av Adolf Hitler : Malere liker å trene seg på såkalte aktstudier, altså å male nakne kvinner, og det gleder det oss andre å se på også. Her har vi et lite utvalg av kunstneren Adolf Hitler.
Landskap av Adolf Hitler : Som de fleste av oss som er av nordisk ætt var Adolf Hitler glad i naturen og vandret ofte i den med malersutsyret sitt. Det har vi glede av den dag i dag.