.:Vigrid Forsiden:.

Hitler og Hakekorset - Artikler:


Hakekorset
- Positivitet og Makt

Solsymbol
- Lys og Seier

Hakekorset II
- Hell og Lykke


Hitler og Hakekorset - Kommentarer:


Jødedyrkerne misbruker Nazisymbolet

Hakekors på prestekappe i Nidarosdomen

Hakekorset er et stolt og gammelt førkristent symbol som Kirken har stjålet og tatt i eget bruk. I Nidarosdomen bruker de fremdeles en prestekappe laget i mellomkrigstiden med flotte hakekorspå. Av nazitypen. Dette er nå til besvær for de avgudsdyrkende jødelakeiene som av og til bruker kappen. De behøver ikke bekymre seg lenge om det for snart har vi utryddet den sorte åndspesten og tatt hakekorskappen som vårt rettmessige bytte.

Vil du diskutere det med meg så finner du meg på Facebook:)


Finnene er stolte av hakekorset sitt

Et av de stolteste tegnene vi i det hele tatt kan tenke oss er hakekorset som symboliserer universets skapende kraft i form av et hvirvlende solhjul i stilisert form. Under den andre verdenskrig var den det frie Europas symbol i kampen mot den internasjonale jødedommen og dens slavestater og nyttige lakeier og idioter.

Finland tok i bruk hakekorset like etter den første verdenskrig og bruker det fremdeles. Nå til jul laget de opp en minnering i sølv med hakekors som hovedsymbol som solgte i 16.000 eksemplarer.

Alle vi andre burde følge finnenes eksempel og lage hakekorsringer i sølv eller gull og bære som tegn på vår egen patriotiske frihetskamp.


Finland bruker Hakekorset

Hakekorset er et nordisk solsymbol på linje med andre kors som for eksempel kristenkorset og solkorset som Quisling og Nasjonal Samling brukte.

Det finske luftforsvaret brukte hakekorset på sine fly under krigen og fortsatte med det lenge etter at krigen var over. Fremdeles marsjerer de finske elevene ved det finske luftforsvarets høyskole under hakekorsets stolte fane. Og det bør de fortsette med.

Vi burde alle ta det flotte og varme solsymbolet mere i bruk ved siden av våre andre nordiske symboler som Livstreet og Thorshammeren. Vigrid har valgt livstreet som sitt merke mens jeg selv bærer en Thorshammer rundt halsen. Siden som linkes til har et flott galleri med flyfotoer.


Nydelig hakekors av lerketrær

Kan du tenke deg noe så flott som et solsymbol med magisk kraft i form av lerketrær i en barskog? Hver høst da bladene på lerketrærne ble gule kunne du se det fra luften over 300 meters høyde.

I 1992 ble det "funnet" og hugget ned. For det må du også vite: Magien i hakekorset er så levende og farlig at jødene og deres lakeier er livredde for at det skal vekke vår førkristne ånd til live igjen. Og det er jo ikke bra nå når de fleste hvite marsjerer i takt til slakteriet for å begå kollektivt selvmord.

Har du en skog så plant et nytt solsymbol. Hjulkors, hakekors, Thorskors eller livsrune er alle en hyllest til liv og vekst, til kjærlighet og lys så har du en skog eller et blomstefelt så plant et tegn til glede for deg selv og oss andre Åsatroere og Odinister.


Swastika på San Diego marinebase
Hatefulle jøder amok over hakekors-sykehus

Det må jo finnes glimrende arkitekter i U$A. Se bare på dette bildet fra den amerikanske marinebasen i San Diego. Ser litt kjent ut de bygningene, ikke sant?

Hysj,,, Se deg over skulderen før du hvisker at den er formet som et hakekors eller Swastika. Huffda, har Hitler gjenoppstått og erobret U$A? Tviler på det når du ser kaos og fattigdom sprer seg med utallige kriger og mishandling av fanger.

Du skal heller se at vi har en hemmelig Vigrid-gruppe som snart kommer og skal befri oss også? Når verden nå er gjort kjent med hakekorset blir vel bygningene revet kan jeg tenke meg. Det kan jo gi folk sunne ideer og det er farlig, det. Amnerikanske jøder er fly forbanna, men det er jo den gjengen støtt.

Hakekorset er solens livsbejaende symbol!


FOJ (Fear Of the Jews) stoppet pizzareklame i New Zealand
Jødene liker ikke frihetshelten Hitler

FOJ er navnet på en dødelig sykdom som herjer storparten av verden. FOJ står for "Fear Of the Jews" - "Frykt For Jødene".

På bildet til høyre er reklamen for pizza fra firmaet med navnet "Hell". Reklame er også en form for ytringsfrihet og jødene hater det.

Pynt din egen pizza med flotte hakekors!


Hakekorset er et positivt symbol

Bildet viser symbolet den kjente finske militære lotteforeningen brukte. Du kjenner igjen vårt alles kjente og kjære hakekors? Jada, under det symbolet reddet lottene utallige finske liv i den andre verdenskrigen.

"Naziveske" er politisk ukorrekt

Den internasjonale butikk-kjeden Zara pyntet en av dameveskene sine med blant annet et søtt lite grønt hakekors i en ring med strålekrans. Et flott symbol på solens lys og varmende kraft. Hakekorset er et evig arisk symbol for de positive kreftene i universet og bør bæres av oss alle.

Hakekorset stadig mere populært

- Det er nå mulig å bruke spesialtegn i nettadresser og det mest populære ser ut til å bli hakekorset. Glimrende, for det er et kraftfullt symbol som står for liv og lys og universets skapelse og hvirvlende kraft. Ta de i bruk i alle sammenhenger som passer.


Ta tilbake Hakekorset

Denne siden har flere flotte bilder med tekst til som viser utbredelse og bruk av hakekorset.

Den viser også at Nasjonalsosialistene i Tyskland brukte det riktig vei. Altså den positive lykkeveien. Hvis man da kan kalle den ene eller andre omdreiningen for lykke og den andre ikke.

Vi sier oss helt enig i målsettingen og har gitt vårt bidrag til å bruke hakekorset på tross av at den internasjonale jødiske makteliten og deres lakeier avskyr det. Noen steder er det også forbudt akkurat som patriotiske symboler alltid blir forbudt av okkupasjonsmakter.

Pynt deg og omgivelsene dine med flotte hakekors!


Hakekorset - legende og sannhet

Bildet er av et lykkebringene hakekors brukt som postkort i USA før 1940. Hakekorset eller Swastikaen er i dag et kontroversielt symbol.

Det burde det ikke være for det er et eldgammelt solsymbol på linje med alle de andre korsene og symboliserer lys, varme, kjærlighet, liv og annet som solen forbindes med. Vigrid har et positivt forhold til det og oppfordrer folk til å ta det i bruk der det naturlig hører inn.

At enkelte grinebitere ikke liker det er ingenting å bry seg om. Det får de bare tåle slik vi må tåle at tilhengerne av den sorte åndspesten (kristendommen) har tatt korset fra oss og gjort det til et dødssymbol. Dem om det. Siden er på flere språk og gir et artig innblikk i hakekorsets enorme utbredelse i tid og rom.

Hakekorset er et positivt ladet solsymbol!