.:Vigrid Forsiden:.

Adolf Hitler - Mannen som reddet Menneskeheten

Teksten på bildet øverst: "Motstandsvilje".

Teksten på bildet til venstre: "Inkluderer den premievinnende dokumentaren "Mannen fra Braunau" PLUSS Dødscelle-intervjuer med 32 bankierer hvis tyranni ble knukket for alltid".

Teksten på bildet til høyre: "Vinner av 23 Akademipremier inkludert beste film".

Teksten på bildet underst: "I en tidsalder av totalt slaveri - var det en mann som frigjorde planeten".

Bildet over viser at Adolf Hitler, mannen som reddet Menneskeheten fra finansoligarkenes slaveri, er beæret med navnet sitt blant alle de andre stjernene på Hollywood Boulevard.

Bildene over er utopi i dagens jødestyrte Gulagsamfunn, men når vi i GIABO - Global Insurrection Against Banker Occupation - har vunnet blir det virkelighet.

Over er beviset på hvor riktig det var å frigjøre Tyskland fra den internasjonale jødedommens bankslaveri. Dette kunne mange stater lære av den dag i dag. Tabellen er fra FN og viser arbeidsledighet i en del land i 1930-årene. Her er hva historikeren A. J. P. Taylor sier om Hitler's suksess: Nazi-hemmeligheten var ikke militær opprusting; det var frihet fra det vanlige økonomiske tenkesettet. Regjeringens forbruk førte til alle de positive virkningene av en mild inflasjon; samtidig som det politiske diktatur, med dets kontroll av fagbevegelsen og dens stramme kontroll med pengeveksling, beskyttet mot slike uheldige virkninger som lønnsforhøyelser og prisstigning."