.:Vigrid Forsiden:.

PeST'en helbredes
Demokrati og retts-sikkerhet i Norge rammet av PeST

Da PeST offentliggjorde en pressemelding i slutten av oktober i år(2003) var det å ligne med en offentlig kunngjøring om at landets demokrati og retts-sikkerhet var avgått ved døden. Våre grunnlovsfestede rettigheter hadde med ett blitt satt ut av virksomhet offisielt. I praksis hadde de sluttet å fungere flere år tidligere.

Media gjorde begivenheten til en stille og rolig affære ved ikke engang å stille så mye som et kritisk spørsmål til at landets mest hemmelige statspoliti, (på tysk: Gestapo, på norsk: PeST), som har ansvaret for rikets sikkerhet, gikk på hjemmebesøk til ungdom som ville bevare vårt folk og utvikle sin egen religiøse tro.

En slik fremgangsmåte har aldri vært tatt i bruk i et slikt landsdekkende omfang noen gang i moderne tid mot et religiøst samfunn. Den nærmeste sammenligningen finner vi i inkvisisjonen i det katolske Europa for rundt 500 år siden.

Det er i sannhet slik at: "Den som glemmer historien må leve den om igjen".

Et av de stedene PeST-agentene fikk slippe inn begynte en av dem å true husets tenåringsdatter. Da reagerte faren kjapt og ga klar beskjed til terroristen om hva Fa'an han mente med å true hans datter i deres eget hjem? Purken ble svar skyldig og innviklet seg i tullprat som resulterte i at han og hans medsammensvorne forlot huset slukøret uten engang å huske å hilse farvel.

Husets datter synes selvsagt synd på taperen og har prøvd å helbrede han med akupunktur. En gammel nordisk disiplin vi som regel brukte sverd og økser til. I dag tar vi det litt roligere. Nålene ble satt i hodet på den blå dukken for å reparere ødelagte eller ikke-fungerende hjerneceller som gjorde at "mannen" heller ville delta i utryddelsen av sitt eget folk fremfor å redde oss fra det pågående folkemordet på oss.

Vi håper at det hjelper både på han og de andre PeST-syke terroristene.