.:Hovedsiden:.

Irene Zisblatt - også kjent under mange andre navn
Driter og spiser 4 diamanter i 1,5 år i Auschwitz

Denne jødinnen er verdensberømt og deltok i Steven Spielberg sin film, The Last Days, som fikk enorm applaus, vant priser og tjente en enorm formue for han. Irene Zisblatt var sentral i filmen med sine regelrette løgner.Til venstre over er omslaget til propagandajøden Steven Spielberg sin film "The Last Days" som ble en stor suksess. Til høyre er en litt uærbødig vri på boken om Irene Zisblatt og hennes eventyr fra Auschwitz som henspeiler på hennes påstand om at hun fikk 4 diamanter av sin mor og for å ta vare på dem spiste hun dem og dreit dem ut igjen. Pluss mange andre fantasiopplevelser.

Bildet over er av HoloCa$h-kjendisen Irene Zisblatt som har tjent penger i bøtter og spann på boken om diamantene sine som hun spiste og dreit ut og spiste igjen. Pluss deltagelse i Speielbergfilmen "The Last Days" og sin deltagelse i HoloCa$h-sirkuset som foredragsholder. Et godt eksempel på HoloCa$h som den nye verdensreligionen for Goyim og profittmaskin for jødene og skjoldet som jødene beskytter seg bak for å dekke over egne folkemord og forbrytelser.

Bildet over er spesielt artig hvor Irene viser frem venstre armen sin hvor hun påstår at hun ble tatovert med interneringsnummer i Auschwitz, men at selveste dr. Mengele plutselig fant ut at han ville tatovere det vekk igjen. Derfor har hun ikke noe nummer på armen sin. Hehe. Minner om Elie Wiesel og i Paltiel sin bok er det en tegning av et annet nummer enn han selv påsto han fikk tatovert inn. Hmmm... Ja, man kan sannelig lure. At Paltiel var i Auschwitz tviler jeg ikke på, men det er noen ugler i mosen der også.