.:Hovedsiden:.

Yitzhak Arad - Dekker NKVD-offiseren sine egne forbrytelser?

Etter at Zündelsaken på slutten av 1980-tallet ødela myten om de seks millioner jøder som hovedsakelig skulle ha blitt gasset i Auschwitz måtte HoloCa$h-mafiaen finne på noe helt nytt. Ut av tynn luft begynte man å bygge opp igjen løgnhistoriene med fokus på leirer og hendelser som lå lengre øst. Sentralt dreier det seg om mytene og løgnene rundt det som kalles Reinhard-leirene Belzec, Sobibor og Treblinka. Revisjonistene fulgte etter og torpederte disse løgnene også, men da ble de fengslet. Både Töben, Zündel og Rudolf, for bare å nevne de tre best kjente, sitter nå i fengsel.

Eksperten på jødesiden om Reinhard-myten er jøden Yitzhak Arad som vi ser på bildet over til venstre og boken hans som vi ser omslagsbildet av til høyre.Yitzhak Arad er ingen hvemsomhelst i HoloCa$h-industrien. Han var en litauisk jøde som gikk inn i det sovjetiske NKVD etter at kommunistene invaderte Litauen i 1939. Da tyskerne befridde landet i 1941 hadde NKVD rukket å massakrere titusener patriotiske litauere eller litauere med høy utdannelse som kunne være farlige for kommunistregimet på sikt. Etter den kommunistiske gjenerobringen av Litauen tok NKVD myrderiene opp igjen under nye utrenskinger.

NKVD var spesielt grusomme og offiserskorpset besto hovedsakelig av jøder. Yitzhak Arad skal ha vært en av dem. I forbindelse med krigsforbrytersaker mot kommunister i Litauen ba den litauiske anklager om at Arad skulle møte som vitne. Det betviler vi at Arad gjør. Til venstre NKVD's morderemblem mens til høyre har vi en tegning av NKVD's mord på tusener polske fanger ved Katyn.Til venstre er et bilde av en typisk NKVD-likvidering bakfra med skudd til hodet. Til høyre er bare en liten smakebit på NKVD's massedrap i Litauen etter kommunistenes erobring av landet i 1939. Ikke rart at jøder er hatet i Øst-Europa.


Hodeskallene til venstre er typiske for NKVD-style henrettelese bakfra mot et offer som sitter på kne. Til høyre en illustrasjon av henrettelsesstillingen.


Til venstre har vi to NKVD-offiserer i skytestilling klare for å henrette. Arad, på bildet til høyre, reiste til Palestina i 1945 hvor han avanserte til general i de jødiske okkupasjonsstyrkene. I 1972 gikk han ut av hæren og ble sjef for verdenssenteret Yad Vashem for den nye Verdensreligionen HoloCa$h. Senere pensjonerte han seg og har altså skrevet bok om Reinhard-leirene. Vi tror at han lyver og at man generelt sett skyver ofrene for jødekommunistene i NKVD over på tyskerne. I den grad historiene ikke er ren fantasi. Vi skjønner i alle fall veldig godt at Arad ikke vil reise til Liauen og vitne. Veien fra vitneboksen til anklagebenken ville vært svært så kort.

Still jødekommunistene til rette for sine forbrytelser mot menneskeheten!