.:Hovedsiden:.

Binjamin Wilkomirski alias Bruno Grosjean - HoloCa$h-erindringer fri fantasi

Fra midten av 1970-tallet av økte interessen for HoloCa$h i takt med jødemedias spredning av løgnhistoriene. Rettssakene i Canada mot Ernst Zündel på slutten av 1980-tallet med påfølgende fjerning av 4-millionersplaten i Auschwitz som ble byttet ut med en 1,5 millionerplate ga interessen et nytt oppsving. En av dem som hang seg på bølgen var den sveitsiske musikeren Bruno Doessekker, født Bruno Grosjean, som under navnet Binjamin Wilkomirski utga seg for å være en polsk jødegutt som hadde tilbrakt krigen i leire som Majdanek og Auschwitz-Birkenau. Boken ble en bestselger og ble oversatt til mange språk og Wilkomirski/Doessekker/Grosjean tjente rått. Over er to bokomslag.
Bildet til høyre over er av en fransk utgave av boken mens til venstre sitter løgneren og svindleren Grosjean og signerer en av bøkene han har solgt. Boken er selvsagt svært dramatisk og bekrefter og forsterker alle de vanlige redselskildringene av fæle nazister og oppfinnsomme og snille og uskyldige jødebarn. Bare så leit at både denne og alle andre lignende bøker er skjære løgn og fantasi. Slik bygges og vedlikeholdes HoloCa$h-myten og selv etter at løgnene er avslørt fortsetter salget av bøkene og bibliotekene låner dem villig ut. Som om de skulle ha vært sanne.

Ja, hva sier så jødenes eksperter om denne løgneren og hans frie fantasier? Her er hva en av jødenes fremste autoriteter på HoloCa$h, Israel Gutman som var leder av Yad Vashem-senteret i Jerusalem, sier om det: "Wilkomirski er ingen svindler. Han er en som har erfart denne historien veldig intenst helt til bunnen av sin sjel. Det er ikke relevant om han tilbrakte krigen i en sveitsisk luksushytte eller i en konsentrasjonsleir. Wilkomirski er en Holocaust-overlever fordi smerten hans er virkelig".

Joda, du leste riktig. Jødene kan dette med å spre løgner og så lenge de eier og dominerer vestlig finans, politikk og media slipper de unna med svindelen sin.

Wilkomirski-Syndromet - Behovet for å være offer i en offerkultur

Løgnhistorien til Binjamin Wilkomirski lagde slike bølger at det fikk et etterspill som har gitt navn til en ny form for sykdomsbeskrivelse: Wilkomirskisyndromet. Syndromet beskriver innbilte erindringer motivert av misunnelse eller lengsel om selv å være et offer.

Om dette kan man mene hva man vil. Wilkomirski skrev en bok og ble rik og berømt. Syndrom eller grådighet og begjær etter penger og berømmelse? Vårt poeng er at Wilkomirski ikke er alene innen HoloCa$h-industrien om den slags løgner, men tvertimot det er jo slik hele HoloCa$h-systemet er bygget opp fra starten av.