.:Hovedsiden:.

Simon Wiesenthal sin bildesvindel

Her er den virkelige historien bak bildene:

Den østerrikske jøden Simon Wiesenthal er en av verdens mest kjente såkalte "overlevere".(Han er nå død). Det vil si at han skal ha overlevd et opphold i de tyske interneringsleirene under den andre verdenskrig. Han skal ha vært i Mauthausen-leiren i Østerrike ved slutten av krigen hvor han etter sigende skal ha blitt frigjort av amerikanerne.

Mens han var i Mauthausen påstår han at han overvar en henrettelse ved skyting av tre jødiske innsatte i leiren. Denne henrettelsen gikk så dypt inn på han at han lagde en tegning av den som er blitt berømt og er et av bevisene på at HoloCa$h virkelig skjedde. Han bestemte seg også for at han skulle jage de ansvarlige for denne og lignende forbrytelser mot jødene resten av sitt liv.

Det gjorde han og bygde opp et "senter av hat" kjent som Wiesenthal-senteret. Som alt annet i denne jødiske løgnpropagandaen er hele Wiesenthal-senteret og Wiesenthalstiftelsen og alt de gjør basert på en løgn.

På bildet til høyre står Wiesenthal blant noen gravsteiner smykket med hakekors. Slik skjending av gravsteiner er det ofte jødene selv som står bak og vi utelukker ikke at det er tilfellet for dette bildet også.

Drevet av hat mot ikke-jøder er denne svindelen aldri innrømmet. Og hvorfor skulle de det når samtlige vestlige medier danser etter det jødiske Herrefolkets pipe? Her kommer den virkelig historien bak bildene slik den ble offentliggjort i magasinet Life i i juni 1945:

Bildet over er tittelbladet til Wiesenthals bok hvor svindelbildet er presentert.

Over er forsiden på Life av 11. juni 1945 hvor de originale bildene er presentert.

Del 1 av bildeserien.

Under Ardenneroffensiven "Wach am Rhein" i desember 1944 gjorde tyskerne et desperat forsøk på å gjenerobre en korridor fram til Antwerpen og skille de amerikanske og britiske styrkene fra hverandre. Med Antwerpen på tyske hender ville Hitler prøve å få en forhandlet fred. Naivt tenkt med jødene som motstander, men det var planen.

Tyske soldater fra divisjon Brandenburg infiltrerte amerikanerne og skapte forvirring bak amerikanernes front. Noen av dem ble fanget og skutt. De tre tyske soldatene som ble skutt i denne bildeserien var blant dem.

Del 2 av bildeserien.

Del 3 av bildeserien.

Og over har vi de sammenstilt som en oppsummering. Slik er hele HoloCa$h-løgnindustrien bygget opp

Wiesenthal-senteret forfalsker bilde fra Auschwitz:

Den inntegnete røyken skal underbygge historier fra ”overlevere” om at krematoriene ble kjørt så hardt at røyk og flammer sto opp av pipene og mørkla området rundt interneringsleiren Auschwitz.

Løgnhistoriene forteller også om at røyken hadde forskjellig farge ettersom hvilket land jødene som ble brent kom fra. Alle disse historiene er så latterlige og uten forankring i virkeligheten at de må sees på som en hån mot de som virkelig døde i interneringsleirene under krigen.

De som sprer disse løgnene burde skamme seg og når man atpåtil forfalsker bilder for å bygge opp under den lønnsomme mafiavirksomheten vi ser det som burde man være straffet hardt for det. Hele HoloCa$h-industrien er en gigantisk økonomisk utpressingsvirksomhet. I tillegg selvsagt til den politiske utnyttelsen av den. Og ikke å forglemme alibiet den gir jødenes folkemord og kriger i Midt-Østen.

La Faktabasert Sannhet erstatte jødenes løgnpropaganda!