.:Vigrid Forsiden:.

Typisk HoloCa$h-svindel

Bildet over i stort format

Bildet over er et ekte bilde fra den 2. verdenskrig brukt i et tysk hefte som viser tyske aktiviteter i de tyskokkuperte områdene i øst. Den øverste bildeteksten er den originale og sier på norsk: "1941. Det tyske propagandaheftet "Nabolag i Østen" omtaler bildet som jødiske mannskaper som gjør seg klare til et bad".

Dette bildet brukes også av journalisten og forfatteren, Ernst Klee, i hans bok "Skjønne Tider" med teksten "Jøder må kle av seg før de skal myrdes". Da Ernst Klee blir konfrontert med svindelen sin svarer han arrogant "Ja, jeg har funnet på denne setningen og det kan dere regne som et minus mot meg".

I det nederste eksempelet har mangemillionæren og hatpropagandisten, Jan Phillip Reemtsma, brukt bildet i en stor Wehrmachtsutstilling som ble vist over hele Tyskland under stor oppmerksomhet. Under avdelingen "Wehrmacht og HoloCa$h (min oversettelse)" er bildet gitt teksten "Jøder blir myrdet".

Leder av utstillingen, Hannes Heer, har dette å si om bruken av bildet: "Dette bildet er et av de mest kjente bildene av HoloCa$h utenom interneringsleirene".

Takket være jødenes allmakt i de vestlige land slipper de hatefulle løgnerne unna med svindelen sin. Slik er hele HoloCa$h-industrien bygget opp; løgn og svindel og svindel og løgn. Alt for å tjene den internasjonale jødedommens ondskapsfulle agenda.

Hva kan så du gjøre for å erstatte jødeløgnen med Sannhet? Veldig enkelt.

Her er en tre-trinns oppskrift for deg:

1. HoloCa$h er navnet på jødeløgnen. Kall det aldri noe annet. Holocaust er navnet på jødesidens brannbombing av tyske sivile i de tyske byene med hensikt å drepe sivile kvinner og barn. Angloamerikanerne kalte det ironisk nok for "Moral Bombing" siden målet var å knekke den tyske moral ved massemord på kvinner og barn.

2. Fortell folk at det ikke finnes noen form for bevis på HoloCa$h. Hverken planer, installasjoner eller ofre. Løgn alt sammen. Dette kan du sammenligne med tyskernes dokumentasjon av Katyn-massedrapet sovjeterne utførte på den polske intelligensia. Tyskerne dokumenterte og beviste mens jødene og deres nyttige idioter bare lyver.

3. Sannheten tåler gransking mens løgnen trenger maktelitens støtte i form av kriminalisering av tvil.

Disse tre poengene er alt du behøver å spre, men det skal du til gjengjeld spre til alle og overalt hvor du har sjansen til det. Blir det snakk om praktiske detaljer så bare blås av dem og gjenta disse tre poengene.